Ξεκινάνε τα δωρεάν webinars του insurancewebinars.gr!

Το 2018 σηματοδότησε μια νέα εποχή για τo insurancewebinars.gr, καθώς από την αρχή του έτους προσφέρει πλέον εντελώς δωρεάν για όλους τα διαδικτυακά σεμινάρια, που έγιναν ευρέως γνωστά στην ασφαλιστική αγορά για την ποιότητα και την χρησιμότητα τους!

Με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GLASSDRIVE, QUDOS HELLAS LTD και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες, όλοι οι επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα με μία αυτοματοποιημένη διαδικασία εγγραφής να συμμετέχουν στα webinars που θα διεξάγονται σε τακτά χρονικά διαστήματα μέσα από την εξελιγμένη πλατφόρμα εκπαίδευσης της Insurance Innovation.

Έτσι, λοιπόν, για ακόμη μία εκπαιδευτική περίοδο, το insurancewebinars.gr ξεκινάει τα δωρεάν διαδικτυακά του σεμινάρια που απευθύνονται σε όλη την ασφαλιστική αγορά.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια μέσα από την αντίστοιχη σελίδα στο youtube.

 

Το πρώτο διαδικτυακό σεμινάριο της εκπαιδευτικής περιόδου θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018,  με εισηγήτρια την κα Ρούλα Κωτούδη και θέμα: «Διαχειριστείτε το Stress της άρνησης με 2 νέες τεχνικές – Αποτελεσματικές λύσεις & «αντι-στρές» τεχνικές, για κάθε επόμενη φορά που θα βρεθείτε στο… μάτι του κυκλώνα!».

ΚΑΡΤΑ WEBINAR ΚΩΤΟΥΔΗ 1003.565

Η θεματολογία του webinar θα περιλαμβάνει τις εξής ενότητες:

  • Ο χρόνιος μηχανισμός του  Stress  και ο μύθος του «fight or flight»
  • Τα δύο είδη της έντασης: η δημιουργική και η καταστρεπτική & πως η λάθος επιλογή δημιουργεί φαύλο κύκλο
  • Πως το ΟΧΙ.. γίνεται ΝΑΙ… διατηρώντας ισορροπία στις σχέσεις
  • Προσεγγίσεις στην πρόληψη εμφάνισης του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης, εξισορρόπηση μεταξύ προσδοκιών & πραγματικότητας
  • Τομείς οργάνωσης της ζωής του ατόμου για μακροπρόθεσμη αντι-πιεστική αντιμετώπιση

Όλοι οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές και οι επαγγελματίες του κλάδου μπορούν να συμμετέχουν εντελώς δωρεάν δηλώνοντας συμμετοχή από το ανανεωμένο insuranceinnovation.gr/seminars

Λίγα λόγια για το insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr είναι η εκπαιδευτική ιστοσελίδα της Insurance Innovation και ξεκίνησε τη λειτουργία της το Νοέμβριο του 2013.

Εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή webinars για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Η Insurance Innovation παρουσίασε πρώτη στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο της αγοράς. Σκοπός του insurancewebinars.gr είναι η παροχή αξιόπιστης και ανεξάρτητης εκπαίδευσης από ανθρώπους της αγοράς. Το 2018 το insurancewebinars.gr καινοτόμησε και προσέφερε τα διαδικτυακά σεμινάρια εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης.

Περισσότερες πληροφορίες για την Insurance Innovation στο insuranceinnovation.gr

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]