Το περιοδικό The Insurer ταξιδεύει στην 86η ΔΕΘ!

The Insurer

Το έντυπο συνδρομητικό περιοδικό The Insurer γιορτάζει τα 10 τεύχη κυκλοφορίας του και ανακοινώνει μία ειδική έκδοση η οποία θα απευθύνεται 100% στους καταναλωτές που θα επισκεφθούν την μεγαλύτερη εμπορική έκθεση της χώρας!

Το περιοδικό The Insurer, όπως και το 2021, θα είναι στον παλμό του μεγάλου εκθεσιακού γεγονότος της χώρας με το κεντρικό του περίπτερο, με live συνεντεύξεις από το insurance forum webtv και διανομή 15.000 δωρεάν περιοδικών σε όλους τους εκθέτες αλλά και τους επισκέπτες!

Πρόκειται για ένα περιοδικό που θα διαβάζεται ευχάριστα από τους καταναλωτές που θα το παραλάβουν δωρεάν και θα πλαισιώνεται από πλούσια αρθρογραφία, χρήσιμες συμβουλές για βασικά ασφαλιστήρια συμβόλαια όπως η ασφάλιση υγείας, περιουσίας και αυτοκινήτου. Επιπλέον, στην ειδική έκδοση του περιοδικού The Insurer θα υπάρχει η δυνατότητα αρθρογραφίας/διαφήμισης και από τομείς που πλαισιώνουν τον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης!

Οι θεματικές της ειδικής έκδοσης του περιοδικού θα καλύπτουν τα εξής:

Υγεία και Ιδιωτική Ασφάλιση

Τα πάντα για το αυτοκίνητο

Ο κλάδος περιουσίας στο προσκήνιο

Ειδικά προγράμματα (αστική ευθύνη-pet insurance-cyber insurance)

Οι εταιρείες που επιθυμούν να προβάλλουν τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους στο ευρύ καταναλωτικό κοινό μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μας για να ενημερωθούν για τα πακέτα προβολής που παρέχει η εταιρεία μας!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]