" /> Ποιοί Είμαστε - Insurance Innovation

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το insurancewebinars.gr είναι η μοναδική πλατφόρμα διεξαγωγής εξειδικευμένων webinars (σεμινάρια μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή) για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς.
Ξεκίνησε την λειτουργία του το Νοέμβριο του 2013 και μεταξύ άλλων δημιουργεί και διεξάγει webinars και σεμινάρια για επαγγελματικούς φορείς, επιμελητήρια και ασφαλιστικές επιχειρήσεις.
Το insurancewebinars.gr πρώτο έφερε στην Ελλάδα τον θεσμό των ασφαλιστικών webinars, τα οποία είναι διαδικτυακά διαδραστικά σεμινάρια που απευθύνονται στο σύνολο των στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς.
Με την προσεκτική επιλογή των εισηγητών αλλά και των θεμάτων δημιουργούμε εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για τους πελάτες μας.

Από τον Μάρτιο του 2018 το insurancewebinars.gr με την υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης διεξάγει τα διαδικτυακά σεμινάρια για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χωρίς καμία χρέωση!

Το insurancewebinars.gr βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα δραστηριοτήτων της Insurance Innovation.

Οργάνωση και Διεξαγωγή Ιδιωτικών Webinars

Σας δίνουμε την δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας webinar σύμφωνα με τις εκπαιδευτικές σας ανάγκες για το προσωπικό της επιχείρησής σας ή τους πελάτες σας. Διαβάστε τις αναλυτικές πληροφορίες εδώ.

Εταιρικές live διαδικτυακές παρουσιάσεις

Το insurancewebinars.gr δίνει την δυνατότητα σε ασφαλιστικές εταιρίες και ασφαλιστικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προίόντα και τις υπηρεσίες τους προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές live μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας webcasting. Διαβάστε τις αναλυτικές πληροφορίες εδώ.