ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Προσφέρουμε πολυδιάστατες υπηρεσίες προβολής και εκπαίδευσης σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεσιτικές επιχειρήσεις διαμεσολάβησης.

ΠΡΟΒΟΛΗ

Εξατομικευμένη προβολή των πελατών μας

Στην Insurance Innovation δημιουργούμε προγράμματα προβολής ανάλογα με τις ανάγκες που έχουν οι υποψήφιοι πελάτες μας. Η προβολή γίνεται μέσα από την insuranceforum.gr και τις υπόλοιπες ιστοσελίδες μας και οι ευρύτερες ενέργειές μας διαφέρουν από τις συνηθισμένες διαφημιστικές καταχωρήσεις σε μία ιστοσελίδα.

Προσφέρουμε ένα πλέγμα υπηρεσιών και δημιουργούμε άμεσες γραμμές επικοινωνίας και σχέσεις μεταξύ των πελατών μας και των επαγγελματιών για τους οποίους ενδιαφέρονται.

Ο συνδυασμός της προβολής απο το σύνολο των μέσων μας επιτυγχάνει το μέγιστο όφελος για τους πελάτες μας.

Τα Συνέδρια της Insurance Innovation

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr, μετά από 6 χρόνια επιτυχούς πορείας και αποδοχής από την αγορά, έχουν καθιερωθεί ως ο θεσμός της ετήσιας ενημέρωσης των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών σε κάθε πόλη της χώρας. Η θεματολογία, το στυλ και το ύφος γύρω από το οποίο κινείται η ροή των συνεδρίων καθορίζεται από τις ανάγκες των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών κάθε πόλης σε συνδυασμό με τις ανάγκες προβολής των πελατών μας. Απευθύνονται στο σύνολο της ασφαλιστικής αγοράς και έχουν ως στόχο την έγκυρη και σφαιρική ενημέρωση των διαμεσολαβητών για τις ελληνικές και ευρωπαϊκές εξελίξεις, για το μέλλον του επαγγέλματος τους και για επίκαιρα θέματα του κλάδου.

Η προβολή των πελατών μας από τα συνέδρια επιτυγχάνεται με στοχευμένες κινήσεις στο target group που τους ενδιαφέρει, δηλαδή προς τα μικρομεσαία και μεγάλα ασφαλιστικά γραφεία της κάθε περιοχής, αλλά και προς τους νέους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές. Ειδικές ημερίδες μπορούν να σχεδιασθούν με συγκεκριμένη θεματολογία και με αποδέκτες συγκεκριμένες ομάδες καταναλωτών που ενδιαφέρουν τους πελάτες μας.

 

Δείτε εδώ πώς μπορείτε να συμμετέχετε και να προβληθείτε μέσα απο τα συνέδρια μας.

Διεξαγωγή διαδικτυακών live εταιρικών παρουσιάσεων

Προβάλλουμε διαδικτυακά τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες των πελατών μας προς τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, τα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς αλλά και προς στοχευμένες ομάδες πελατών μέσα από την πρωτοποριακή πλατφόρμα της Insurance Innovation, η οποία αποτελεί ένα εξαιρετικά επικοινωνιακό εργαλείο. Με αμεσότητα και ελάχιστο κόστος οι πελάτες μας προβάλουν τις υπηρεσίες τους και ενημερώνουν ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ομάδες πελατών για τα νέα τους προϊόντα.

  • Προβάλλουμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα των πελατών μας.
  • Δημιουργούμε τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης νέων συνεργασιών και νέων δικτύων για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες που επιθυμούν να προωθήσουν οι πελάτες μας.
  • Προσφέρουμε και αναπτύσσουμε ευνοϊκές συνθήκες και άμεσες γραμμές επικοινωνίας για τους πελάτες μας ώστε να έρθουν σε επαφή με υποψήφιους συνεργάτες ή/και καταναλωτικές ομάδες.

Μέσω της πλατφόρμας μας σχεδιάζουμε, οργανώνουμε και διεξάγουμε web-παρουσιάσεις με ομιλητές και θεματολογία που οι πελάτες μας επιθυμούν, αφενός παρέχοντας την διαδικτυακή πλατφόρμα και αφετέρου προσελκύοντας το ειδικό ακροατήριο που πραγματικά τους ενδιαφέρει.

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ

Η Insurance Innovation εξειδικεύεται στην οργάνωση και διεξαγωγή σεμιναρίων και webinars καθώς και στην διοργάνωση εκπαιδευτικών ημερίδων ειδικά σχεδιασμένων για τους πελάτες της.

Συζητάμε μαζί σας για τις πραγματικές εκπαιδευτικές σας ανάγκες τους και δημιουργούμε σεμινάρια και webinars απόλυτα εξατομικευμένα και προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Προβολή με την ιδιότητα του Χορηγού Επιμόρφωσης

Η Insurance Innovation μέσω του insurancewebinars.gr διοργανώνει webinars που διεξάγονται σε προκαθορισμένες ημερομηνίες τα οποία προσφέρονται εντελώς δωρεάν για όλους τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου.   Ο θεσμός των webinars καθιερώθηκε απο το 2012 όταν πρώτη η insurance innovation δημιούργησε πρωτοποριακά επιμορφωτικά webinars ειδικά για τους επαγγελματίες του κλάδου σε εξαιρετικά χαμηλό κόστος.

Δείτε εδώ πώς μπορείτε και εσείς να γίνετε χορηγός επιμόρφωσης.

Webinars κατα εντολή των πελατών μας

Στην Insurance Innovation διοργανώνουμε εξατομικευμένες παρουσίασεις και webinars κατά παραγγελία αναλόγως των αναγκών των πελατών μας, σε οποιαδήποτε μέρα ή ώρα επιθυμούν. Χρησιμοποιούμε μία από τις κορυφαίες πλατφόρμες στον κόσμο, η οποία παρέχει απόλυτη σταθερότητα και αξιόπιστη μετάδοση. Συνεργαζόμαστε με εξιδεικευμένους εισηγητές που διαθέτουν πολύχρονη εμπειρία στον ασφαλιστικό κλάδο.

Εξειδικευμένα εκπαιδευτικά σεμινάρια

Η πολύχρονη εμπειρία μας στην διοργάνωση και διεξαγωγή εξειδικευμένων σεμιναρίων μας δίδει την δυνατότητα να δημιουργούμε απόλυτα εξατομικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης για τους πελάτες μας.

Παρέχουμε στους πελάτες μας μια πλήρη σειρά υπηρεσιών, από την εύρεση εισηγητών έως την επιλογή των κατάλληλων χώρων και την κινητοποίηση των τοπικών αγορών. Επίσης, εξασφαλίζεται η προβολή της εκάστοτε εκπαιδευτικού προγράμματος στα κλαδικά μέσα αλλά και η πρόσθετη προβολή του event μέσω του insuranceForum.gr και του insurancewebinars.gr.