34th Thessaloniki Insurance Conference 2022! «Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» – Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν την διοργάνωση του 34th Thessaloniki Insurance Conference 2022 (THINC)

Έπειτα από 2 χρόνια απουσίας λόγω των υγειονομικών συνθηκών, το Thessaloniki Insurance Conference (THINC) επανέρχεται δυναμικά, αποτελώντας το πρώτο συνέδριο για τον ασφαλιστικό κλάδο που πραγματοποιείται δια ζώσης στην μετά-Covid εποχή.

Το Thessaloniki Insurance Conference, καθιστά ένα θεσμό για την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος και όχι μόνο. Φέτος, επιστρέφει με μία ανατρεπτική και πλήρως ανανεωμένη ατζέντα που ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των καιρών, πάντα με υψηλού επιπέδου ομιλητές.

Τιμητικό εισαγωγικό χαιρετισμό θα απευθύνει ο κ. Μάριος ΘεμιστοκλέουςΓενικός Γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Υπουργείου Υγείας, ο οποίος θα σημάνει την έναρξη του συνεδρίου, αναλύοντας τις προοπτικές αλλά και τις νέες προτεραιότητες που θέτει η μετάβασή μας στην meta-Covid εποχή.

Η πανδημία της Covid-19 αποτελεί σημείο καμπής για την ανθρωπότητα και το επιχειρείν, αναδιαμορφώνοντας τους κανόνες της αγοράς, θέτοντας παράλληλα τις βάσεις για τη μετάβαση στη μετα-πανδημική εποχή, η οποία χαρακτηρίζεται από την ψηφιακή καινοτομία και τις προεκτάσεις τις κλιματικής αλλαγής.

Η ασφαλιστική βιομηχανία ανταποκρίθηκε στο ύψος των περιστάσεων, υποδεικνύοντας ταχύτατα αντανακλαστικά, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στον ψηφιακό ανασχηματισμό της. Η ψηφιοποίηση της ασφαλιστικής αγοράς αποτελεί μια πρόκληση για το χώρο της διαμεσολάβησης, με τους επαγγελματίες να ανασυγκροτούν τις δυνάμεις τους, επενδύοντας διαρκώς σε νέα ψηφιακά εργαλεία.

Πώς ένας ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μπορεί να τα αξιοποιήσει και πως μπορούν να συμβάλλουν στην ανάπτυξη του πελατολογίου και της επιχείρησής του; Ποια τα νέα καινοτόμα ασφαλιστικά προϊόντα και πώς μπορούν να καλύψουν κινδύνους που μέχρι σήμερα ήταν άγνωστοι στο ευρύ κοινό; Πώς οι επαγγελματίες του κλάδου θα μυηθούν στον κόσμο του insurtech, χρησιμοποιώντας τα ψηφιακά εργαλεία προς όφελός τους;

Αυτά και πολλά άλλα ερωτήματα θα απαντηθούν μέσα από τις παρουσιάσεις των ομιλητών του 34th Thessaloniki Insurance Conference, το οποίο θα δομηθεί βάσει των παρακάτω θεματικών ενοτήτων:

  1. Η διαμεσολάβηση στην μετα-Covid εποχή: Προοπτικές και ευκαιρίες
  2. Ο Κλάδος Περιουσίας στο προσκήνιο: Οι φυσικές καταστροφές ευκαιρία για νέες εργασίες
  3. Insurtech και ασφαλιστική διαμεσολάβηση: Ευκαιρία ή απειλή;
  4. Η ψηφιακή μετάβαση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων στο νέο περιβάλλον
  5. GDPR & IDD στην καθημερινότητα της διαμεσολάβησης
  6. Cyber Insurance και ηλεκτρονικές απειλές
  7. Blockchain και ασφαλιστική αγορά: Metaverse, smart contracts, crypto coins

Tο συνέδριο θα μεταδοθεί και σε livestreaming μέσα από το insuranceforum web tv!

Insurance Innovation Awards!

Ένας νέος θεσμός για την ασφαλιστική αγορά γεννιέται μέσα από το 34th Thessaloniki Insurance Conference! Η Insurance Innovation και το insuranceforum.gr ανακοινώνουν τη διεξαγωγή των νέων βραβείων Insurance Innovation Awards, τα οποία αποτελούν μια ωδή στην καινοτομία και την ευρηματικότητα των ασφαλιστικών εταιρειών και επιχειρήσεων της ελληνικής αγοράς.

Στα πλαίσια του 34th Thessaloniki Insurance Conference, θα πραγματοποιηθεί μια σημαντική τελετή βράβευσης των καινοτόμων έργων και πρωτοβουλιών του ασφαλιστικού κλάδου, αναδεικνύοντας τις βέλτιστες πρακτικές και τη συμβολή τους στο μετασχηματισμό της ελληνικής ασφαλιστικής βιομηχανίας, με απτά οφέλη σε καταναλωτές, επιχειρήσεις και οργανισμούς.

Τα συνέδρια της Insurance Innovation και του insuranceforum.gr αποτελούν ένα σημείο αναφοράς για την ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται από το 2012 σε δεκάδες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των θεσμικών κλαδικών φορέων και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Δίνοντας έμφαση στις προκλήσεις της νέας εποχής το 34th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Βάσει των υγειονομικών πρωτοκόλλων η είσοδος στο συνέδριο επιτρέπεται μόνο σε εμβολιασμένους ή νοσήσαντες. Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου θα τηρηθούν αυστηρά όλα τα μέτρα προστασίας κατά της Covid-19

Για περισσότερες πληροφορίες αλλά και για τα διαθέσιμα χορηγικά προγράμματα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην κα Σοφία Κουμαρά, μέσω email στο sales@insuranceinnovation.gr και τηλεφωνικά στο 2312201003 και στον κ. Αριστείδη Βασιλειάδη στο τηλέφωνο 6941665405 & sales@insuranceinnovatiοn.gr

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο https://thinc.gr/

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: AIGARAGEXPERTO CREDE CONSULTANTSHEALTH WATCH S.AINTERLIFEKARAVIAS UNDERWRITING AGENCYTIC TACΑΝΑΞ ΠΡΑΚΤΟΡΕΥΣΕΙΣΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

SILVER: ARISTON COVERCOFACECONTRACT INSURANCE S.A.E.N. MANOSEXTRA ASSISTANCEHOOLIE FOUNDATION BROKERS

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των: Περιφέρεια Κεντρικής ΜακεδονίαςΠΟΑΔΣΔΑΕ

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Κλαδικά sites: cyprusinsurancenews.com

Κλαδικά περιοδικά: The Insurer

Οικονομικά sites: bankingnews.grbusinessdaily.grepixeiro.greuro2day.grnaftemporiki.grΑθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ραδιόφωνο: North Radio 98.0

Τοπικά sites: voria.grolathessaloniki.com

Υποστηρικτές:

Baracunda Apartments

Exasfalisou.gr

FA Dezigns

InsuranceAXD.gr

Smart Rep

SoEasy Insurance

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]