Βίντεο – Webinar με θέμα «Διαχειριστείτε το Stress … της άρνησης με 2 νέες τεχνικές» από την Insurance Innovation

Η Insurance Innovation και το insurancewebinars.gr προσφέρουν σε όλους τους επαγγελματίες του ασφαλιστικού κλάδου δωρεάν παρακολούθηση ποιοτικών και εξειδικευμένων στο ασφαλιστικό αντικείμενο, διαδικτυακών σεμιναρίων. Τα webinars διεξάγονται μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή στην ειδική πλατφόρμα της insurancewebinars.gr από έμπειρους και διακεκριμένους εισηγητές. Οι συμμετέχοντες παρακολουθούν τα webinars στην προγραμματισμένη μέρα και ώρα από το γραφείο τους ή την άνεση του σπιτιού τους, στον υπολογιστή, στο τάμπλετ ή το κινητό τους, χωρίς να σπαταλούν πολύτιμο χρόνο στις μετακινήσεις.

Με υψηλή συμμετοχή και έντονη διάδραση διεξήχθη στις 15. 10. 2018 η δωρεάν διαδικτυακή ενημέρωση του insurancewebinars.gr με θέμα τη διαχείριση του stress της άρνησης. H γνώση για τον έγκαιρο εντοπισμό των πρώιμων σημείων έντασης και η συνειδητοποίηση της προσωπικής κατάστασης του καθενός, συμβάλλουν στην επιλογή της κατάλληλης ατομικής ή οργανωτικής παρέμβασης.

H Σύμβουλος Επικοινωνίας & Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού κ. Ρούλα Κωτούδη, όρισε με εύληπτο τρόπο το χρόνιο μηχανισμό του Stress και παρουσίασε τα δύο είδη της έντασης, όπως επίσης και προσεγγίσεις στην πρόληψη εμφάνισης του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης. Τέλος, έδωσε συμβουλές για την οργάνωση της ζωής του ατόμου για μακροπρόθεσμη αντι-πιεστική αντιμετώπιση.

Πιο συγκεκριμένα, η εισήγηση επικεντρώθηκε στα:

  • Ο χρόνιος μηχανισμός του Stress  και ο μύθος του «fight or flight».
  • Τα δύο είδη της έντασης: η δημιουργική και η καταστρεπτική & πως η λάθος επιλογή δημιουργεί φαύλο κύκλο.
  • Πως το ΟΧΙ …. γίνεται ΝΑΙ …. διατηρώντας ισορροπία στις σχέσεις.
  • Προσεγγίσεις στην πρόληψη εμφάνισης του συνδρόμου της επαγγελματικής εξουθένωσης, εξισορρόπηση μεταξύ προσδοκιών & πραγματικότητας.
  • Τομείς οργάνωσης της ζωής του ατόμου για μακροπρόθεσμη αντι-πιεστική αντιμετώπιση.

Παρακολουθήστε το webinar εδώ:

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Η  κ. Ρούλα Κωτούδη είναι Οικονομολόγος, Πτυχ. Παν. Μακεδονία, ΜΒΑ University of LINCOLN  U.K.,  Σύμβουλος Επικοινωνίας & Διευθύνων Σύμβουλος της KPR Consulting Συμβουλευτικής Εταιρίας Εκπαίδευσης Ανθρώπινου Δυναμικού. Διαθέτει μακρόχρονη εμπειρία εκπαίδευσης Στελεχών Οργανισμών, Δημ. Υπηρεσιών & Επιχειρήσεων, Βιομηχανιών, Ασφαλιστικών & Φαρμακευτικών Εταιριών, Ξενοδοχείων & Χώρων Υγείας  σε εξειδικευμένα προγράμματα  Management, Time & Stress Management, Eπικοινωνίας, Team Building, Συναισθηματικής Νοημοσύνης, Πωλήσεων, Προσωπικής Aνάπτυξης κλπ. Είναι πιστοποιημένη εισηγήτρια από τον Ε.Ο.Π.Ε.Π.Π. σε πιστοποιημένες δομές κατάρτισης. Δραστηριοποιείται σε θέματα Γυναικείας Επιχειρηματικότητας ως τακτική ομιλήτρια σε συνέδρια Ελλάδα & Εξωτερικό (Κύπρο, Ιταλία, Βέλγιο, Φινλανδία κλπ). Διετέλεσε συνεργάτης Ε-BusinessWoman.gr, αρθρογράφος στην εφημερίδα Αγγελιοφόρος & Αρχισυντάκτρια σε εκπομπή της ΕΡΤ3. Η συμμετοχή της σε επαγγελματικές ενώσεις, επιμελητήρια & σωματεία είναι αθρόα.

Η Insurance Innovation συνεχίζει να διοργανώνει ενημερωτικά δωρεάν webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, GLASSDRIVE, Aegean Insurance  και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να βρίσκεται μεταξύ των χορηγών επιμόρφωσης, δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της προβολής και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]