Περισσότερες από 20 εταιρείες συμμετέχουν στο ετήσιο συνέδριο του insuranceforum.gr στη Θεσσαλονίκη.

Πέραν των προσδοκιών η εταιρική συμμετοχή στο 24ο ασφαλιστικό συνέδριο που θα διεξαχθεί όπως κάθε χρόνο στη Θεσσαλονίκη, αύριο Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου, στο ξενοδοχείο THE MET HOTEL, απογευματινές ώρες.

Σε μία χρονιά που οι νομοθετικές αλλαγές έχουν ήδη επηρεάσει την ασφαλιστική διαμεσολάβηση και θα την επηρεάσουν ακόμη περισσότερο το νέο ετήσιο συνέδριο του insuranceforum.gr έρχεται για να ενημερώσει τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βορείου Ελλάδος για όλες τις τρέχουσες εξελίξεις.

Σε μία χρονιά που ο ανταγωνισμός έχει ενταθεί και οι direct πωλήσεις ολοένα και αυξάνονται οι επαγγελματίες του κλάδου πρέπει να δημιουργήσουν και οι ίδιοι τα μέσα με τα οποία θα αναπτύξουν τις εργασίες τους και θα εξυπηρετήσουν ακόμη καλύτερα τους πελάτες τους. Ομιλητές με μεγάλη εμπειρία θα βρίσκονται μαζί μας προκειμένου να μας δώσουν λύσεις και να μας προτείνουν ιδέες για την αντιμετώπιση του αθέμιτου ανταγωνισμού.

Παράλληλα, ομιλίες από CEOs ασφαλιστικών εταιρειών θα δώσουν το στίγμα της αγοράς αλλά και κατευθύνσεις για το πού οδεύουμε ως κλάδος.

Το 24ο συνέδριο του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελεί την ετήσια συνάντηση των επαγγελματιών του ασφαλιστικού κλάδου στην Βόρεια Ελλάδα. Τα τελευταία χρόνια πραγματοποιείται με τεράστια επιτυχία από πλευράς συμμετοχής, εταιρειών και διαμεσολαβητών. Φέτος θα παρουσιάζει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι έχει μεγαλύτερη διάρκεια αλλά και εξαιρετικά ενδιαφέροντα θέματα που θα αναλυθούν.

Στο πλαίσιο του Συνεδρίου θα γίνει  η παρουσίαση του νέου βιβλίου της Insurance Innovation με τίτλο «IDD – Ένας πρακτικός οδηγός για τη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων». Συγγραφέας του βιβλίου είναι η Μυρτώ Χαμπάκη, Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II, ARAG SE Ελλάδος. Χορηγός της έκδοσης είναι η εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων GLASSDRIVE.

Τα θέματα των τριών ενοτήτων θα είναι τα εξής:

  1. Η νέα πραγματικότητα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση, θεσμικές αλλαγές και εφαρμογή.
  2. Τεχνολογία και εξελίξεις. Πόσο απαραίτητη είναι για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή;
  3. Νέο αίμα στον ασφαλιστικό κλάδο. Κίνητρα και προοπτικές ανάπτυξης του κλάδου. Γιατί να ακολουθήσει ένας νέος το επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή.

Στο συνέδριο θα παρευρεθούν μέλη του Ε.Ε.Θ, φορείς διαμεσολάβησης και πολλά άλλα σημαντικά στελέχη του κλάδου.

Ο σκοπός της Συνεδρίου είναι διπλός και αποσκοπεί αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με την συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες.

Διαβάστε εδώ όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Δείτε εδώ το πρόγραμμα και την πρόσκληση του συνεδρίου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]