27ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018

17:00 – 20:30

Ξενοδοχείο Hotel Du Lac (Κ. Παπούλια & Ίκκου)

Ιωάννινα

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

SAVE THE DATE TO YOUR GOOGLE CALENDAR

Λίγα λόγια για το νέο μας συνέδριο

Οι θεσμικές αλλαγές που θα μεταβάλλουν τα δεδομένα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση θα αποτελέσουν το κύριο αντικείμενο του νέου ασφαλιστικού συνεδρίου του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation που θα διεξαχθεί στα Ιωάννινα την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018 σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Ιωαννίνων, στο Hotel Du Lac από τις 17.00 έως τις 21.00.

Στόχος του φετινού ασφαλιστικού συνεδρίου είναι να μεταφέρει στους συμμετέχοντες το πώς έννοιες όπως η οικονομία, η φορολογία, το solvency II, η GDPR και η IDD συνθέτουν το πάζλ της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης του αύριο.

Οι επαγγελματίες της ασφαλιστικής αγορά του Ν. Ιωαννίνων και των γύρω πόλεων θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα τρέχοντα ζητήματα του κλάδου αλλά και για τις γενικότερες εξελίξεις στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Με μια νέα οργανωτική δομή και επίκαιρη θεματολογία, θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται στον ασφαλιστικό κλάδο.

Το συνέδριο θα πλαισιώσουν υψηλόβαθμα στελέχη της ασφαλιστικής αγοράς και CEO’s ασφαλιστικών εταιρειών οι οποίοι θα αναλύσουν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα θέματα και θα μεταφέρουν την εμπειρία τους από τον κλάδο.

Τις εργασίες του συνεδρίου θα χαιρετήσει η Γραμματέας του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν. Ιωαννίνων κα Αλεξάνδρα Τσιλιμή, η Αντιπρόεδρος του ΣΕΜΑ κα Ευγενία Καφφετζή, καθώς και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων κος Ιωάννης Μήτσης.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ν.Ιωανίννων θα παρουσιάσουν στους παρευρισκόμενους τις επερχόμενες δράσεις τους καθώς και έναν σύντομο απολογισμό των πεπραγμένων τους.

Ο σκοπός του συνεδρίου είναι διπλός, αφενός η σε βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών και η ελεύθερη δημόσια συζήτηση για το μέλλον του επαγγέλματος και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων συμπερασμάτων.

Ομιλητές

Εμμανουήλ Κάλλης

Εμμανουήλ Κάλλης

CEO D.A.S Hellas

 

Δημήτρης Τσεκούρας

Δημήτρης Τσεκούρας

CEO της ARAG SE στην Ελλάδα

Γιώργος Τσακατούρας

Γιώργος Τσακατούρας

Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική

Μυρτώ Χαμπάκη

Μυρτώ Χαμπάκη

Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE

 

Ευγενία Καφφετζή

Ευγενία Καφφετζή

Διευθύνουσα Σύμβουλος της GLOBALNET INSURANCE BROKERS LTD

Σταύρος Σαρίκος

Σταύρος Σαρίκος

Account Manager GLASSDRIVE

Χορηγοί

Ασφαλιστικές εταιρείες:

Μεσιτικές εταιρείες:

Εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων:

Υποστηρικτής:

Υπό την Αιγίδα

Χορηγοί Επικοινωνίας

26ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr

Ξενοδοχείο Hotel Du Lac

Κ. Παπούλια & ‘Ικκου

Ιωάννινα – 45221

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54624

Τ: 2312 201 003, 2315 311 282

F: 2315 312 558

E: info@insuranceinnovation.gr

13 + 14 =