30ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 | 17:00 – 20:00

Hotel Astir  (Αγίου Ανδρέου 16)

Πάτρα

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

SAVE THE DATE TO YOUR GOOGLE CALENDAR

Λίγα λόγια για το νέο μας συνέδριο

«Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

Το InsuranceForum.gr και η Insurance Innovation επιστρέφουν στην πόλη της Πάτρας για 4η χρονιά με το 30ο Ασφαλιστικό Συνέδριό τους. Σε μια νέα ψηφιακή εποχή το 30ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει μέσω των ομιλιών σημαντικών στελεχών του κλάδου στην εις βάθος ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο, αλλά και για την επιρροή της ασφαλιστικής βιομηχανίας από την κυριαρχία της τεχνολογίας.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρες 17.00 – 20.00 στο ξενοδοχείο Hotel Astir (Αγίου Ανδρέα 16), υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

 Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα θα εξεταστεί η αντιμετώπιση των σύγχρονων διαδικτυακών κινδύνων και γενικότερα η ψηφιοποίηση του επαγγέλματος.

Οι εργασίες του συνεδρίου απευθύνονται σε όλα τα στελέχη εταιρειών και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Νομού Αχαΐας και των γύρω Νομών. Στόχους του συνεδρίου αποτελούν, αφενός η εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου η εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Το Συνέδριο διοργανώνει και συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Ομιλητές

 Δημήτρης Τσεκούρας

Δημήτρης Τσεκούρας

CEO της ARAG SE στην Ελλάδα

Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου

Κωνσταντίνος Σεμερτζόγλου

Εμπορικός Διευθυντής, Εμπορική Διεύθυνση, Groupama Ασφαλιστική

Γιώργος Τσακατούρας

Γιώργος Τσακατούρας

Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική

 

Γιώργος Βουτσίνος

Γιώργος Βουτσίνος

Διευθυντής Ανάπτυξης Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s

Γιάννης Μανίκας

Γιάννης Μανίκας

Account Manager GLASSDRIVE

Μυρτώ Χαμπάκη

Μυρτώ Χαμπάκη

Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE

 

Χορηγοί

Υπό την Αιγίδα

Χορηγοί Επικοινωνίας

30ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr στην Πάτρα

Hotel Astir

Αγίου Ανδρέου 16

Πάτρα – 26221

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54624

Τ: 2312 201 003, 2315 311 282

F: 2315 312 558

E: info@insuranceinnovation.gr

8 + 7 =