31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr

Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019 | 17:00 – 20:30

Ananti City Resort  (Λογγάκι)

Τρίκαλα

Ημέρα(ες)

:

Ώρα(ες)

:

Λεπτό(ά)

:

Second(s)

SAVE THE DATE TO YOUR GOOGLE CALENDAR

Λίγα λόγια για το νέο μας συνέδριο

«Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

Το InsuranceForum.gr και η Insurance Innovation επισκέπτονται για πρώτη φορά την πόλη των Τρικάλων με το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριό τους. Στα Τρίκαλα, στην πρώτη «Έξυπνη Πόλη» της Ελλάδας που κατάφερε να ενσωματώσει τεχνολογικά προηγμένες λύσεις στην καθημερινή ζωή της Δημοτικής Αρχής, το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει με την ενεργή παρουσία σημαντικών στελεχών του κλάδου στην ενημέρωση των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών της περιοχής για τις σημαντικότερες προκλήσεις που παρουσιάζονται στην ασφαλιστική βιομηχανία υπό την κυριαρχία της τεχνολογίας.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο θα διεξαχθεί την Πέμπτη 03 Οκτωβρίου 2019 και ώρες 17.00 – 20.30 στο Ananti City Resort, υπό την Αιγίδα του Επιμελητηρίου Τρικάλων και της Ένωσης Επαγγελματιών Διαμεσολαβούντων Τρικάλων. Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή Δυτικής Θεσσαλίας θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα, θα εξεταστεί η γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος. Οι εργασίες του συνεδρίου απευθύνονται σε όλα τα στελέχη εταιρειών και τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων. Το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr στοχεύει, αφενός στην εις βάθος ενημέρωση των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών για τα δρώμενα στον κλάδο σε συνδυασμό με ελεύθερη δημόσια ανταλλαγή απόψεων και αφετέρου στην εξαγωγή χρήσιμων και αξιοποιήσιμων στην πράξη συμπερασμάτων.

Τα Τρίκαλα αποτελούν ηγετικό μοντέλο του 21ου αιώνα, πρότυπο για άλλες Ελληνικές πόλεις  που προσπαθούν να θέσουν την τεχνολογία στην υπηρεσία της δημοκρατίας. Ξεκινώντας από την ελεύθερη πρόσβαση στο Ίντερνετ μέσω Wi-Fi σε ολόκληρο τον αστικό ιστό και συνεχίζοντας σε τηλεϊατρικές υπηρεσίες για τους πολίτες τρίτης ηλικίας, σε λεωφορεία χωρίς οδηγό, στην διαδικτυακή πλατφόρμα e-Dialogos μέσω της οποίας οι δημότες έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν στη δημόσια ζωή της πόλης και τη διαδικασία λήψης αποφάσεων, τα Τρίκαλα χρησιμοποιούν την τεχνολογία για την αύξηση της διαφάνειας και τη βελτίωση της ζωής των δημοτών.

Με την τεχνολογία να παίζει τέτοιο σημαντικό ρόλο στην πόλη, τα Τρίκαλα αποτελούν έναν εξαιρετικό οικοδεσπότη για το 31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Το Συνέδριο συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Ομιλητές

Γεώργιος Τουρκάκης

Γεώργιος Τουρκάκης

Area Business Developer Manager Northern Greece, Branch Manager AIG

Γιώργος Τσακατούρας

Γιώργος Τσακατούρας

Διευθυντής Εκπαίδευσης και Ανάπτυξης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική

Γιώργος Βουτσίνος

Γιώργος Βουτσίνος

Διευθυντής Ανάπτυξης Karavias Underwriting Agency Coverholder at Lloyd’s

Μυρτώ Χαμπάκη

Μυρτώ Χαμπάκη

Διεθνή Project Ομίλου & Solvency II ARAG SE

 

Χρήστος Σταυρόπουλος

Χρήστος Σταυρόπουλος

Area Sales Manager GLASSDRIVE

Άγγελος Μπεφών

Άγγελος Μπεφών

Head Commercial Division HDI Global, SE Greece

Ηλίας Μαντούβαλος

Ηλίας Μαντούβαλος

Head, ICT & Business Efficiency / Operations & Services Division HDI Global, SE Greece

Χορηγοί

Υπό την Αιγίδα

Χορηγοί Επικοινωνίας

31ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του insuranceforum.gr στα Τρίκαλα

Ananti City Resort

Λογγάκι

Τρίκαλα – 42175

Επικοινωνήστε μαζί μας!

Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη

Τ.Κ. 54624

Τ: 2312 201 003, 2315 311 282

F: 2315 312 558

E: info@insuranceinnovation.gr

11 + 13 =