Μη χάσετε σήμερα στις 16:00 το Webinar «Αυξήστε το πελατολόγιό σας μέσα από Διαφήμιση στα Social Media»

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το προηγούμενο διάστημα η εαρινή σεζόν των διαδικτυακών σεμιναρίων του insurancewebinars.gr και της Insurance Innovation. Πιο συγκεκριμένα σε αυτόν τον κύκλο των επιμορφωτικών webinars διεξήχθησαν οχτώ σεμινάρια με εισηγητές, αξιόλογους επαγγελματίες του κλάδου και της ευρύτερης αγοράς. Τον παρακολούθησαν περισσότεροι από 900 επαγγελματίες ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και νέοι που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση καθιστώντας τον πιο επιτυχημένο κύκλο όλων των τελευταίων ετών.

Στην Insurance Innovation αντιλαμβανόμενοι αυτήν την αποδοχή του ασφαλιστικού κόσμου αλλά και την ανάγκη του για επιμόρφωση διεξήγαγε μια πρωτότυπη δημοσκόπηση καλώντας τον να επιλέξει ποια διαδικτυακή επιμόρφωση θα ήθελε να παρακολουθήσει εκ νέου. Η πλειοψηφία του κόσμου επηρεασμένη από την επίδραση των  Social Media στην καθημερινότητα όλων μας ανέδειξε το webinar του  Άγγελου Συναδάκη, Γενικού Διευθυντή της Social Mind, με τίτλο “Αυξήστε το πελατολόγιό σας μέσα από Διαφήμιση στα Social Media” πρώτο στην προτίμησή του. Ως εκ τούτου τη Δευτέρα 8 Ιουλίου στις 16:00 θα επαναπροβληθεί μαγνητοσκοπημένο το ξεχωριστό διαδικτυακό σεμινάριο με θέμα την αξιοποίηση των Social Media ως εργαλείο προσέλκυσης πελατών.

Τα Social Media, προσφέρουν μία σειρά από σημαντικά εργαλεία τα οποία μπορούν να αξιοποιήσουν οι επιχειρήσεις προκειμένου να αυξήσουν τις πωλήσεις τους και το πελατολόγιό τους. Στο συγκεκριμένο webinar θα γίνει αρχικά μία εισαγωγή στη διαφήμιση μέσω Facebook και Instagram. Στη συνέχεια, οι συνδεδεμένοι θα διακρίνουν τι είδους διαφημιστικές καμπάνιες μπορούμε να τρέξουμε, πως μπορούμε να στοχεύσουμε το κατάλληλο κοινό, πως να υπολογίσουμε το διαφημιστικό budget και πως να κάνουμε μία εκτίμηση των αποτελεσμάτων.

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD  και GLASSDRIVE, και θα επαναπροβληθεί  τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019, ώρες: 16.00 – 17.30.

Για να δείτε το webinar επισκεφτείτε την ιστοσελίδα insurance.clickmeeting.com/-social-media-advertising

Θεματολογία:

Απαντήσεις στα κάτωθι:

  • Τι είναι το Facebook Advertising και πώς λειτουργεί;
  • Τι είδους διαφημιστικές καμπάνιες μπορούν να στηθούν μέσω Facebook/Instagram;
  • Τι δυνατότητες υπάρχουν για την αποτελεσματική στόχευση του κοινού;
  • Πώς μπορεί να υπολογιστεί το ιδανικό διαφημιστικό budget;
  • Πώς μπορεί να γίνει μία εκτίμηση των αποτελεσμάτων της διαφημιστικής καμπάνιας;
  • Τι στατιστικά στοιχεία διατίθενται στις διαφημιστικές καμπάνιες και τι συμπεράσματα μπορούν να εξαχθούν από αυτά;

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή:

Ο Συναδάκης Άγγελος έχει Bachelor στα Μαθηματικά και Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Τα τελευταία χρόνια είναι Γενικός Διευθυντής της Social Mind και από την θέση αυτή βοηθάει της εταιρίες να φέρουν αποτελέσματα αλλάζοντας τον τρόπο με τον οποίο χτίζουν και χρησιμοποιούν τα ψηφιακά τους κανάλια.

Κατά την διάρκεια των τελευταίων ετών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με περισσότερες από 180 εταιρίες από μία πληθώρα διαφορετικών κλάδων. Κατά τη διάρκεια των συνεργασιών αυτών, σχεδιάστηκαν και εφαρμόστηκαν καινοτόμες online στρατηγικές, οι οποίες περιλάμβαναν την ανάπτυξη ηλεκτρονικών εφαρμογών, ιστοσελίδων και ηλεκτρονικών καταστημάτων καθώς και την χρήση online καναλιών επικοινωνίας, διαφημιστικών μέσων κ.α.. Μερικοί από τους κλάδους με τους οποίους έχει συνεργαστεί είναι το λιανικό εμπόριο, τα super markets, η εστίαση, η υγεία, η ομορφιά, ο τουρισμός και άλλοι.

Πρόκειται για ένα πολύ φιλόδοξο άτομο το οποίο μαθαίνει γρήγορα, αναζητά διαρκώς νέες ευκαιρίες και έχει μεγάλο ενδιαφέρον για την διοίκηση, τις νέες τεχνολογίες και τα μαθηματικά.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να βρίσκεται μεταξύ των χορηγών επιμόρφωσης, δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της προβολής και επικοινωνήστε μαζί μας.

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]