Επόμενη Στάση: Πάτρα – 30ο Ασφαλιστικό Συνέδριο του InsuranceForum.gr σε συνεργασία με την Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος.

«Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή»

Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, 17.00 – 20.00

*Hotel Astir (Αγίου Ανδρέα 16) – Πάτρα*

Η πόλη της Πάτρας θα αποτελέσει την επόμενη στάση των ενημερωτικών συνεδρίων του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation.

Το InsuranceForum.gr συνεχίζοντας τον δημοφιλή κύκλο των ενημερωτικών συνεδρίων του πανελλαδικώς διοργανώνει το 30ο Ασφαλιστικό Συνέδριό του τη Δευτέρα 15 Απριλίου 2019 και ώρες 17.00 – 20.00 στο ξενοδοχείο Hotel Astir (Αγίου Ανδρέα 16) με τίτλο «Η Διαμεσολάβηση στη νέα Ψηφιακή Εποχή».

Η Πάτρα χαρακτηρίζεται από μία δραστήρια και δυναμική ασφαλιστική αγορά τόσο στην παραγωγή όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό της και για αυτό το λόγο επιλέχτηκε ως τον επόμενο σταθμό των ασφαλιστικών μας συνεδρίων.

Οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που δραστηριοποιούνται στην Πελοπόννησο θα έχουν την ευκαιρία να συζητήσουν για τα προβλήματα της τοπικής αγοράς, αλλά και να ενημερωθούν για τις εξελίξεις που επηρεάζουν το μέλλον της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης. Με νέο σχεδιασμό και με νέα επίκαιρη θεματολογία θα αναλυθούν και θα συζητηθούν θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, το επάγγελμά τους και τις προοπτικές που παρουσιάζονται.

Στην κεντρική θεματολογία του συνεδρίου θα ξεχωρίσουν οι σύγχρονες ανάγκες του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή και οι ασφαλιστικοί κλάδοι που θα αναπτυχθούν την επόμενη 10ετία. Παράλληλα θα εξεταστεί η γενικότερη ψηφιοποίηση του επαγγέλματος. Η είσοδος στη ψηφιακή εποχή εδώ και μία δεκαετία αποτελεί ευκαιρία για την ενίσχυση της ασφαλιστικής συνείδησης στο καταναλωτικό κοινό. Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα στις ασφαλιστικές εταιρείες να αναπτυχθούν, εφαρμόζοντας όλες τις λύσεις που παρέχονται από τη ψηφιακή τεχνολογία και δίνοντας προβάδισμα σε όσους τις εντάξουν στην καθημερινότητά τους. Η κάθε ασφαλιστική εταιρία έχει διαμορφώσει τη δική της στρατηγική για να ανταποκριθεί στο αναδυόμενο περιβάλλον του κλάδου. Η μεγαλύτερη πρόκληση που αντιμετωπίζει, είναι να μπορέσει να αφουγκραστεί σωστά τις αναδυόμενες ανάγκες των πελατών της και να τις υποστηρίξει τεχνολογικά με τις κατάλληλες συσκευές και εφαρμογές.

Όλα αυτά προς το τέλος του συνεδρίου θα τα συνδέσουμε σαν κομμάτια ενός παζλ που συνθέτουν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στη νέα ψηφιακή εποχή.

Το νέο ασφαλιστικό συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα και την πολύτιμη υποστήριξη του Επιμελητηρίου Αχαΐας και της Ένωσης Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος και απευθύνεται σε όλους τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές του Νομού Αχαΐας, αλλά και των γύρω Νομών.

Τα Ασφαλιστικά Συνέδρια του insuranceforum.gr και της Insurance Innovation αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται αδιαλείπτως από το 2012 σε πλήθος πόλεων της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς, ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρα και χρήσιμα.

Το Συνέδριο συντονίζει ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΑΤΡΑΣ ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2019

Χορηγοί Συνεδρίου

Ασφαλιστικές εταιρείες: AIG, ARAG, DAS HELLAS, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ,  ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικές εταιρείες: KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY

Εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: EXPERTO CREDE

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επιμελητήριο Αχαΐας

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Νοτιοδυτικής Ελλάδος

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Χορηγοί Επικοινωνίας

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: Η ΓΝΩΜΗ – Η ΠΡΩΙΝΗ ΓΝΩΜΗ – IONION FM – gnomip.gr – patrasevents.gr – tempo24.gr

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]