Αριστείδης Βασιλειάδης: “Η καινοτομία είναι το μέλλον της Διαμεσολάβησης” – 29th Thessaloniki Insurance Conference

Το μοναδικό ασφαλιστικό συνέδριο της Βορείου Ελλάδος έρχεται την Τετάρτη 6 Μαρτίου, 16.00 – 21.00 στο Porto Palace Hotel Thessaloniki, ώστε να ενημερώσει τους επαγγελματίες της ασφαλιστικής βιομηχανίας για όλες τις σημαντικές προκλήσεις που παρουσιάζονται στον κλάδο σε μία εποχή ολότελα ψηφιακή.

Ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής Insurance Innovation δήλωσε για το 29th Thessaloniki Insurance Conference:

«Η 6η Μαρτίου είναι μία σημαντική ημέρα για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Για 8η συνεχόμενη χρονιά η Insurance Innovation και το InsuranceForum.gr διοργανώνουν το μοναδικό ασφαλιστικό γεγονός της Β.Ελλάδος.

Μέσα από ένα συνέδριο πλήρως ανανεωμένο και με ιδιαίτερα καταξιωμένους εισηγητές θα προσπαθήσουμε να δείξουμε τις τάσεις της αγοράς, να μεταφέρουμε τον παλμό της διαμεσολάβησης, αλλά και να κατανοήσουμε όλες τις αλλαγές που επέρχονται με την τεχνολογία που πια καλπάζει.

Στο φετινό μας συνέδριο προσπαθήσαμε να είμαστε ακόμη πιο αισιόδοξοι. Θέλουμε να πιστεύουμε πως τα δύσκολα είναι πίσω μας και πιά έχουμε όλοι μας τη δυνατότητα να προχωρήσουμε στο μέλλον χρησιμοποιώντας όλα τα εργαλεία που μας προσφέρει η τεχνολογία, αλλά και οι εμπειρίες των προηγούμενων ετών.

Μέσα από τις τρείς θεματικές ενότητες του συνεδρίου ο στόχος είναι ένας. Η ενημέρωση όλων των επαγγελματιών του κλάδου για τις εξελίξεις στην ασφαλιστική βιομηχανία.

Τέλος, θα ήθελα να αναφέρω πως μέσα από τα συνέδριά μας, προσδοκούμε να αναγνωρίζουμε τα πραγματικά προβλήματα, να προτείνουμε εφικτές λύσεις, αλλά και παράλληλα, να δίνουμε τροφή για σκέψη και προβληματισμό.

Εύχομαι ολόψυχα στο τέλος του φετινού συνεδρίου όλοι μας να έχουμε κερδίσει κάτι, να είμαστε έστω και λίγο παραπάνω ενημερωμένοι και αισιόδοξοι.»

 

Επειδή, για την Insurance Innovation η καινοτομία είναι το μέλλον της Διαμεσολάβησης, κατά τη διάρκεια του 29th Thessaloniki Insurance Conference εγκαινιάζονται οι  παράλληλες παρουσιάσεις διακεκριμένων στελεχών ασφαλιστικών εταιρειών και εταιρειών τεχνολογίας με ελεύθερη είσοδο. Εισάγεται για πρώτη φορά επίσης, η δυνατότητα online υποβολής ερωτημάτων σε όλους τους συμμετέχοντες του συνεδρίου προς τους ομιλητές μέσω site υποβολής ερωτήσεων. Τέλος, κατανοώντας τη χρησιμότητα των τεχνολογικών εργαλείων για την καθημερινότητα όλων μας, κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου θα κληρωθεί μία MLS ΜAIC Smart Screen -η προσωπική σου εικονική βοηθός!

 

Τα Συνέδρια του insuranceforum.gr αποτελούν πλέον θεσμό για την ελληνική ασφαλιστική αγορά, καθώς πραγματοποιούνται συνεχώς από το 2012 σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας με τη συνεργασία των συλλογικών φορέων των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και ανασχεδιάζονται συνεχώς ώστε να είναι πάντοτε επίκαιρες και χρήσιμες. Φέτος, το 29th Thessaloniki Insurance Conference διατηρώντας τον χαρακτηρισμό καινοτόμο που του αποδίδεται.

 

Με το νέο σχεδιασμό και με τη νέα επίκαιρη θεματολογία το 29th Thessaloniki Insurance Conference φιλοδοξεί για ακόμη μία χρονιά να αποτελέσει τη ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Β. Ελλάδος.

Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που αφορούν το συνέδριο από την ιστοσελίδα του Συνεδρίου.

Δηλώστε συμμετοχή στις Παράλληλες Παρουσιάσεις συμπληρώνοντας τη Φόρμα Συμμετοχής

Χορηγοί Συνεδρίου:

Ασφαλιστικές εταιρείες: AIG, ARAG, DAS HELLAS, ERGO HELLAS, GROUPAMA ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INTERLIFE ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, ΟΡΙΖΩΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ

Μεσιτικές & Πρακτορειακές εταιρείες: CROMAR INSURANCE BROKERS LTD, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, EUROCOVER INSURANCE LTD, ASSET MANAGEMENT BROKERAGE, ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΙΣ  ΜΕΣΙΤΕΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ & ΑΝΤΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ

Εταιρεία επισκευής κρυστάλλων οχημάτων: GLASSDRIVE

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες: INNOVATION CONSULTING

Εταιρεία Αναλογιστών: PRUDENTIAL Β. MARGHIOS & PARTNERS

 

Το Συνέδριο θα διεξαχθεί υπό την Αιγίδα των:

Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.)

Ένωση Επαγγελματιών Ασφαλιστών Ελλάδος (Ε.Ε.Α.Ε.)

Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων (Σ.Ε.Μ.Α.)

Υποστηρικτής: MLS Innovation Inc

Χορηγοί Επικοινωνίας:

Κλαδικά sites: Asfalisinet.gr – insuranceworld.gr – insurance-eea.gr – underwriter.gr

Κλαδικά περιοδικά: insuranceworld

Οικονομικά sites: euro2day.gr – marketnews.gr – reporter.gr

Τοπικά μέσα επικοινωνίας: biscotto Thessaloniki – voria.gr – seleo.gr – Thessaloniki guide – ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – Focus fm 103,6 – FM100 – TV100 – ALTASTV

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]