Απόσπασμα (video) από το webinar με θέμα «Τύποι συμπεριφοράς και αποτελεσματική επικοινωνία. – Πώς οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές θα καταλάβουνε τι πραγματικά ζητούν οι πελάτες τους;» του insurancewebinars.gr

Σε μια κοινωνία που η επικοινωνία αντιμετωπίζεται με καχυποψία και που οι πελάτες συχνά δε μπορούν να εκφράσουν πραγματικά τις επιθυμίες τους το insurancewebinars.gr διοργάνωσε τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019 μια χρήσιμη διαδικτυακή ενημέρωση με θέμα τους τύπους συμπεριφοράς και την αποτελεσματική επικοινωνία και με ιδιαίτερη εστίαση στο πως οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές μπορούν να αντιληφθούν ποιες είναι οι επιθυμίες και οι απαιτήσεις των πελατών τους. Εισηγητής και συντονιστής της συζήτησης ήταν ο Νίκος Σαπουντζής, MBA MSc, Life & Executive Transformation Expert | NLP Trainer.

Το webinar είχε σκοπό να παρουσιάσει τις τεχνικές, τις μεθόδους και τα εργαλεία ανάλυσης σχέσεων και δημιουργίας κλίματος εμπιστοσύνης μεταξύ ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και των πελατών τους. Με το τέλος του webinar, οι συμμετέχοντες ήταν σε θέση να αναλύουν και να κατανοούν τους παράγοντες που διαμορφώνουν τη συμπεριφορά των υποψήφιων αλλά και ενεργών πελατών με τη χρήση της συναλλακτικής ανάλυσης.

  • Μέρος 1

  • Μέρος 2

Μέσω της εισήγησης οι συμμετέχοντες αντιλήφθηκαν την αλληλένδετη σχέση που επικρατεί ανάμεσα στην επικοινωνία και τη συμπεριφορά και πόσο η δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τον εκάστοτε πελάτη μπορεί να αυξήσει τον τομέα των πωλήσεων.

Πιο συγκεκριμένα, η εισήγηση επικεντρώθηκε στα:

  • Επικοινωνία και συμπεριφορά – έννοιες και ορισμοί.
  • Διαπροσωπικές Σχέσεις στο χώρο των ασφαλιστικών πωλήσεων.
  • Τα τρία πρόσωπα του ΕΓΩ. Δομική ανάλυση.
  • Τεχνικές επικοινωνίας με τη χρήση της συναλλακτικής ανάλυσης.

Σύντομο Βιογραφικό Σημείωμα Εισηγητή

Ο Νίκος Σαπουντζής είναι Life and Executive Transformation Expert, και εργάζεται επί σειρά ετών με επαγγελματίες, ζευγάρια, οικογένειες και νέους ανθρώπους. Αξιοποίησε την εκπαίδευση του στις συμπεριφορικές επιστήμες για να βοηθήσει χιλιάδες ανθρώπους στο σχεδιασμό αποτελεσματικών στρατηγικών ζωής, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Ο Νίκος κατέχει τα πτυχία Life Skills Coaching Advanced Diploma, NCFE Life Skills Coaching Advanced Award, IAC – Coaching Masteries Certification I, πτυχίο Οικονομικών Επιστημών, Master in Business Administration, Master in Agricultural Marketing. Είναι πιστοποιημένος Certified Basic Ericksonian Hypnotist και NLP Trainer. Τα ακαδημαϊκά του ενδιαφέροντα περιλαμβάνουν θέματα όπως επιλογή και εκπαίδευση προσωπικού, διαχείριση οργανωσιακής αλλαγής, ανάπτυξη τεχνικών αποτελεσματικής επικοινωνίας, διαχείριση ομάδων, διαχείριση κρίσεων και συγκρούσεων, ανάπτυξη δεξιοτήτων για την διαχείριση του εργασιακού άγχους.

Η Insurance Innovation συνεχίζει να διοργανώνει ενημερωτικά δωρεάν webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD και GLASSDRIVE.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να βρίσκεται μεταξύ των χορηγών επιμόρφωσης, δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της προβολής και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]