Απόσπασμα (video) από το webinar με θέμα «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!» του insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr διοργάνωσε, εντελώς δωρεάν, την Τετάρτη 30 Μαΐου 2018 ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με τίτλο «Το Neuromarketing στις πωλήσεις ασφαλειών!».

Σκοπός του προγράμματος ήταν η κατανόηση του τι είναι το Neuromarketing και πως μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε για την ανάπτυξη των πωλήσεων μας. Το Neuromarketing μάς δίνει μια νέα μοναδική οπτική γωνία στη λειτουργία του ανθρώπινου εγκεφάλου και τον τρόπο που αντιδράει στις προσπάθειες του marketing, και η νέα αυτή οπτική γωνία μάς δείχνει πως ο τρόπος λειτουργίας του είναι πολύ διαφορετικός από ότι γνωρίζαμε μέχρι σήμερα.

Δείτε τα αποσπάσματα εδώ:

  • Μέρος 1

  • Μέρος 2

Εισηγητής του webinar ήταν ο κ. Γιώργος Ραλλάκης, Σύμβουλος Επιχειρήσεων, εκπαιδευτής σε θέματα πωλήσεων και Marketing. Ο Γιώργος Ραλλάκης έχει σπουδάσει Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας, και έχει μεταπτυχιακό τίτλο στην εκπαίδευση ενηλίκων (MA in Management and Organizational Learning) από το Πανεπιστήμιο του Lancaster. Έχει πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία σε θέματα πωλήσεων, καθώς και σε συμβουλευτική ανάπτυξης ομάδων πωλήσεων, για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις. Από το 2002 έχει ιδρύσει και συνδιευθύνει την Evolution Σύμβουλοι Επιχειρήσεων, και από το 2010 το εκπαιδευτικό της κομμάτι, την LearningEvolution.gr. Έχει δημιουργήσει και κυκλοφορεί το εκπαιδευτικό DVD με τίτλο «Τεχνικές Πώλησης: Μάθετε τα μυστικά των πωλήσεων», ενώ αναμένεται η κυκλοφορία και άλλων τίτλων τους επόμενους μήνες.

Το webinar εστίασε στο neuromarketing, τι ακριβώς είναι και γιατί μας ενδιαφέρει. Επίσης, αναλύθηκαν πρακτικές εφαρμογές του neuromarketing στις καθημερινές πωλήσεις μας και δόθηκαν απαντήσεις.

  • Τι είναι το neuromarketing και τι μας προσφέρει.
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την τιμή και το προϊόν.
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τις αισθήσεις του καταναλωτή.
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για τη δημιουργία αίσθησης εμπιστοσύνης και Αφοσίωσης.
  • Πρακτικές συμβουλές του neuromarketing για την προσωπική επαφή (πώληση).

Η Insurance Innovation συνεχίζει να διοργανώνει ενημερωτικά δωρεάν webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, GLASSDRIVE, Aegean Insurance  και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να βρίσκεται μεταξύ των χορηγών επιμόρφωσης, δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της προβολής και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]