Απόσπασμα (video) από το webinar με θέμα «Στρατηγική Social Media Marketing» του insurancewebinars.gr

Το insurancewebinars.gr διοργάνωσε, εντελώς δωρεάν, την Πέμπτη 10 Μαΐου 2018 ένα ενδιαφέρον διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) επικεντρωμένο στο επάγγελμα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή  με τίτλο: «Στρατηγική Social Media Marketing. Γνωρίστε τη και αυξήστε τις πωλήσεις σας!».

Η παρουσία ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στο Ίντερνετ (Ιστοσελίδα – Facebook – Twitter – Youtube – Blog κ.α.) πρέπει να αποτελεί μια «πύλη εισόδου» νέων πελατών και γνωριμιών. Μέσα από αυτήν την παρουσίαση αναλύθηκε πώς τα Social Media μπορούν να λειτουργήσουν ως επιχειρηματικό εργαλείο στον κλάδο για την απόκτηση νέων πελατών αλλά και τη διατήρησή τους μέσω της ανάπτυξης της ηλεκτρονικής σχέσης.

Δείτε τα αποσπάσματα εδώ:

  • Μέρος 1

  • Μέρος 2

Εισηγητής του webinar ήταν ο κ. Θέμης Σαρανταένας, Σύμβουλος Marketing Ανάπτυξης Μικρών Επιχειρήσεων & Επιχειρηματιών. Ο κ. Σαρανταένας είναι πιστοποιημένος σύμβουλος μάρκετινγκ από το Σύνδεσμο Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) και τον Οργανισμό DQS Hellas βάσει του Προτύπου ΕΝ ISO/IEC 17024:2012 με εμπειρία 17 χρόνων στον χώρο του μάρκετινγκ. Έχει εκδώσει βιβλία μάρκετινγκ και έχει επιμεληθεί και παρουσιάσει την τηλεοπτική εκπομπή “Marketing in Practice” στο κανάλι SBC για 2 τηλεοπτικές σεζόν, ενώ διατηρεί γραφείο συμβουλευτικής επιχειρήσεων στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και στην Λευκωσία.

Η κεντρική θεματολογία του webinar απαρτιζόταν από τις εξής ενότητες:

  • Personal Branding: οnline για… offline αποτελέσματα
  • Χαρτογράφηση των στόχων ενός ασφαλιστικού διαμεσολαβητή στα Social Media και πως θα επιτευχθούν
  • Σχεδιασμός Social Media Στρατηγική σε 5 βήματα
  • Αποτελεσματική χρήση Newsletters και SMS Marketing
  • Αποτελεσματικότητα των Social Media για τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και KPI (Key Performance Indicators)
  • Επιτυχημένος τρόπος χρήσης και διαχείρισης των Social Media

Η Insurance Innovation συνεχίζει να διοργανώνει ενημερωτικά δωρεάν webinars που απευθύνονται στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, αλλά και σε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρομεσαίων & μεσαίων επιχειρήσεων όλων των βαθμίδων, με την πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης Ορίζων Ασφαλιστική, GLASSDRIVE, Aegean Insurance  και BETTER LIFE Ασφαλιστικές Υπηρεσίες.

Μπορείτε να παρακολουθείτε το πρόγραμμα των webinars μέσα από το insurancewebinars.gr, καθώς και από τη σελίδα του insurancewebinars.gr στο facebook.

Παράλληλα, σε σύντομο χρονικό διάστημα αποσπάσματα από τα διαδικτυακά σεμινάρια αναρτώνται στην αντίστοιχη σελίδα μας στο youtube.

Αν επιθυμείτε η επιχείρησή σας να βρίσκεται μεταξύ των χορηγών επιμόρφωσης, δείτε εδώ τα χαρακτηριστικά της προβολής και επικοινωνήστε μαζί μας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]