Μετάβαση στο περιεχόμενο
Καλώς ορίσατε στην insurance innovation
  • Αρχική
  • Εταιρεία
  • Υπηρεσίες
  • Πελάτες
  • Blog
  • Επικοινωνία
  • Αρχική
  • Εταιρεία
  • Υπηρεσίες
  • Πελάτες
  • Blog
  • Επικοινωνία
Facebook-f Linkedin Youtube

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ: Τσουχτερά πρόστιμα για όσους δεν πέρασαν ΚΤΕΟ – Αρχίζουν οι διασταυρώσεις στοιχείων από την ΑΑΔΕ

  • 21 Ιανουαρίου, 2019

Διασταυρώσεις στοιχείων αρχίζει η ΑΑΔΕ σε συνεργασία με το υπουργείο Μεταφορών με στόχο να εντοπιστούν οι ιδιοκτήτες που δεν έχουν περάσει τα αυτοκίνητα και τις μοτοσικλέτες τους από ΚΤΕΟ.

Μετά τη διασταύρωση των ανασφάλιστων οχημάτων και τη βεβαίωση των σχετικών προστίμων, η εφορία κάνει ένα βήμα παραπέρα ή διαφορετικά αναγκάζει όσους δεν έχουν περάσει ΚΤΕΟ να το πράξουν για να γλιτώσουν τα τσουχτερά πρόστιμα. Οι δύο Αρχές, σύμφωνα με την Καθημερινή, έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία από το online ηλεκτρονικό σύστημα, στο οποίο τα ιδιωτικά ΚΤΕΟ αλλά και τα πέντε Δημόσια αποστέλλουν σε καθημερινή βάση το σύνολο των ελέγχων που έχουν πραγματοποιήσει.

Με τα δεδομένα αυτά σε συνδυασμό με τα ηλεκτρονικά στοιχεία θα εντοπίζονται οι παραβάτες των ΚΤΕΟ αλλά και τα αυτοκίνητα που βρίσκονται σε ακινησία. Μετά την ολοκλήρωση των σχετικών διασταυρώσεων, θα ξεκινήσει η αποστολή των ηλεκτρονικών ειδοποιητηρίων μέσω των οποίων οι ιδιοκτήτες θα καλούνται χωρίς προειδοποίηση να πληρώσουν τα πρόστιμα για τα οχήματα που διατηρούν.

Σύμφωνα με την αγορά αυτοκινήτου, περίπου 2 εκατ. ΙΧ και φορτηγά και 500.000 μοτοσικλέτες δεν έχουν περάσει τα τελευταία χρόνια από ΚΤΕΟ δημιουργώντας αφενός προβλήματα που σχετίζονται με την οδική ασφάλεια, αφετέρου τεράστιες απώλειες στα ταμεία του Δημοσίου. Αν ένα όχημα δεν περάσει εντός προθεσμίας το ΚΤΕΟ επιβαρύνεται με πρόστιμο που για τα επιβατικά αυτοκίνητα για τον πρώτο μήνα καθυστέρησης είναι 16 ευρώ, για μέχρι έξι μήνες 33 ευρώ και για πάνω από έξι μήνες 65 ευρώ.

Πηγή: dikaiologitika.gr

Ετικέτες

  • Forum, Διάφορα
[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Insurance Ιnnovation

Η Insurance Ιnnovation για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά συμμετέχει στην 86η ΔΕΘ, αναδεικνύοντας την αξία της ιδιωτικής ασφάλισης!

Read More »

Η αποκρυπτογράφηση των τεχνολογιών Blockchain στην καρδιά της Θεσσαλονίκης – Mε πρωτοφανή συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 1st Blockchain Conference

Read More »
The Insurer

Το περιοδικό The Insurer ταξιδεύει στην 86η ΔΕΘ!

Read More »
Conference

1st Blockchain Conference – Unlocking Blockchain: Το πρώτο συνέδριο για τον κόσμο του blockchain και των ψηφιακών νομισμάτων έρχεται τον Ιούνιο στη Θεσσαλονίκη!

Read More »

Το 34th Thessaloniki Insurance Conference ναυαρχίδα της ετήσιας ενημέρωσης για όλη την ασφαλιστική αγορά της Βορείου Ελλάδος – Με τεράστια επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες του 34th Thessaloniki Insurance Conference!

Read More »

Λόγω μαζικής συμμετοχής το 34th Thessaloniki Insurance Conference αλλάζει χώρο διεξαγωγής και θα πραγματοποιηθεί στο Grand Hotel Palace!

Read More »

34th Thessaloniki Insurance Conference 2022! «Η Επόμενη Ημέρα στην Ασφαλιστική Διαμεσολάβηση» – Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Read More »

Τι είναι το Search Εngine Optimization (SEO) και γιατί είναι χρήσιμο και για τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές;

Read More »
email

Πώς να ξεκινήσω μια πετυχημένη email marketing καμπάνια για το ασφαλιστικό μου γραφείο;

Read More »

Video Marketing: Προβάλλετε έξυπνα την επιχείρησή σας

Read More »

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]

Τ. 2312 201 003, 2315 311282

Δευτέρα-Παρασκευή 9:00-17:00

E. info@insuranceinnovation.gr, sales@insuranceinnovation.gr

Facebook-f Youtube Linkedin

Συνεργαστείτε μαζί μας

  • Εταιρικό έντυπο
  • Media Kit-The Insurer
  • Στατιστικά υπηρεσιών
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΕΣΠΑ
Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για την παροχή των υπηρεσιών του, την ανάλυση της επισκεψιμότητας και τη βελτιστοποίηση της εμπειρίας του χρήστη. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου, αποδέχεστε τη χρήση των cookies.