Υπόθεση AXA Ασφαλιστική: Δείτε την καταγγελία προς την ΔΕΙΑ και την Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή

Σε συνέχεια της περιβόητης υπόθεσης που αφορά την ασφαλιστική εταιρεία AXA και των καταγγελιών για παραποίηση ασφαλιστηρίων συμβολαίων σήμερα το insuranceforum.gr σας παρουσιάζει την καταγγελία που κατατέθηκε από το δικηγορικό γραφείο του κ. Κυριακόπουλου προς την Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης (ΔΕΙΑ) η οποία κοινοποιήθηκε και στην Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή.

αχα καταγγελία στην δεια

Σύμφωνα με τα έγγραφα που σήμερα σας παρουσιάζουμε, στις 8/5/2018 η Διεύθυνση Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης και με την σφραγίδα της Υποδιευθύντριας κας Αδαμοπούλου απαντά στην καταγγελία λέγοντας πως «στο πλαίσιο της Πράξης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Τράπεζας της Ελλάδος διαβιβάσαμε την εν θέματι καταγγελία σας στην ασφαλιστική επιχείρηση με την επωνυμία AXA Ασφαλιστική Α.Ε και θα επικοινωνήσουμε εκ νέου μαζί σας, μετά την αξιολόγηση της απάντησής της ασφαλιστικής εταιρείας».

InkedΜουντάκης καταγγελία (002)_LI

Να υπενθυμίσουμε πως το insuranceforum.gr είναι το μοναδικό κλαδικό μέσο που έβγαλε στη δημοσιότητα όλες τις πληροφορίες για την υπόθεση των παραποιημένων συμβολαίων της AXA Ασφαλιστικής.

Δείτε σε πρώτο και σε δεύτερο link όλο το ιστορικό της σοβαρής αυτής υπόθεσης.

Το insuranceforum.gr αύριο θα συνεχίσει την αποκάλυψη στοιχείων για την υπόθεση AXA.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]