Υπεύθυνο ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Ασφαλιστική Κάλυψη Ευθυνών

Για 2η συνεχή χρονιά ο ΣΕΜΑ διοργανώνει μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκδήλωση που αφορά όχι μόνο την ελληνική ασφαλιστική αγορά και διαμεσολάβηση αλλά και τον επιχειρηματικό κόσμο που ειδικά αυτή την περίοδο έχει περισσότερο ανάγκη από ποτέ την ανάγκη κάλυψης των ευθυνών που προκύπτουν από τις δραστηριότητές τους.

Η Εκδήλωση έχει θέμα: «Υπεύθυνο ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ με Ασφαλιστική Κάλυψη Ευθυνών» και διοργανώνεται στα πλαίσια των φετινών εργασιών του Money Show 2016 στην Θεσσαλονίκη, στο ξενοδοχείο Hyatt Regency, την Παρασκευή 20 Μαΐου, στις 17:00.

Στην εκδήλωση αυτή  ο ΣΕΜΑ θα συμμετάσχει με την υποστήριξη υψηλόβαθμων στελεχών ασφαλιστικών εταιριών με εξειδίκευση στον κλάδο, και ειδικότερα των:

  • Κώστα Βούλγαρη από την AIG, ο οποίος θα μιλήσει για τα Cyber Risks.
  • Βασίλη Βολανάκη από την AXA, ο οποίος θα αναλύσει τις Περιβαλλοντικές Ευθύνες.
  • Ελίνα Παπασπυροπούλου από τη GERLING, η οποία θα αναφερθεί στην Ευθύνη Προϊόντος και την Ανάκληση.
  • Γιάννη Παπαδουλάκη από την ΑΤΕ Ασφαλιστική, ο οποίος θα μιλήσει για το Professional Indemnity – Engineers, Accountants, Certified Technicians.

Με τις τοποθετήσεις τους, τα ανωτέρω στελέχη θα απευθυνθούν στα μέλη του Συνδέσμου, τους συνεργάτες τους, γενικότερα στους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές της Βόρειας Ελλάδος καθώς επίσης στους επιχειρηματίες και τα υψηλόβαθμα στελέχη τους, στους οποίους θα επισημανθεί η σημασία της Ασφάλισης Ευθυνών και το πως τα εν λόγω προγράμματα συμβάλλουν στο υπεύθυνο επιχειρείν.

O συντονισμός της εκδήλωσης θα γίνει από την κ. Αγγελική Νταλιάνη ιδρυτικό μέλος & πρώην αντιπρόεδρο του ΣΕΜΑ.

Η εκδήλωση διεξάγεται υπο την Αιγίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης και του Ελληνοιταλικού Επιμελητηρίου.

Χορηγοί της ημερίδας είναι οι εταιρείες:

AIG, ATE Ασφαλιστική, AXA Aσφαλιστική, HDI

Υπενθυμίζεται ότι ο ΣΕΜΑ είχε συμμετάσχει με ιδιαίτερη επιτυχία και στο περσινό Money Show Θεσσαλονίκης με διοργάνωση ανάλογης εκδήλωσης, με θέμα την Ασφάλιση των Πιστώσεων.

Η εκδήλωση υποστηρίζεται επικοινωνιακά και οργανωτικά από την Insurance Innovation και το insuranceforum.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]