Ξεκίνησε η συνεργασία της Allianz με τα Ολυμπιακά & Παραολυμπιακά Κινήματα

Η Allianz ξεκίνησε επίσημα την οκταετή παγκόσμια συνεργασία της με τα Ολυμπιακά & Παραολυμπιακά Κινήματα την 1η Ιανουαρίου, βασιζόμενη στη συνεργασία της με το Παραολυμπιακό Κίνημα από το 2006.

Από το 2018 που ανακοινώθηκε η συνεργασία, η Allianz έχει παρακινήσει φιλάθλους, αθλητές και εργαζόμενους να ασχοληθούν με θέματα που αφορούν την υγεία σε 4 βασικές αγορές: Την Αυστραλία, την Κίνα, τη Γαλλία και την Ισπανία. Ειδικότερα, η Allianz παρουσίασε την «Εβδομάδα Ευημερίας” της Αυστραλιανής Ολυμπιακής Επιτροπής για να προβάλει τρόπους βελτίωσης της ψυχικής υγείας. Συνεργάστηκε επίσης με την Οργανωτική Επιτροπή Ολυμπιακών Αγώνων «Παρίσι 2024» για να ενθαρρύνει τους ανθρώπους να περπατήσουν και να τρέξουν στην πρωτοβουλία «Club Paris 2024».

Όπως ενημερώνει η Allianz, θα επεκτείνει τις πρωτοβουλίες της για να έρθει σε επαφή με αθλητές και φιλάθλους σε όλο τον κόσμο. Για να αναφέρουμε μερικά, ο γερμανικός όμιλος θα προσφέρει σε καταναλωτές και υπαλλήλους την ευκαιρία να συμμετάσχουν στην λαμπαδηδρομία της ολυμπιακής φλόγας στο Πεκίνο το 2022 ενώ θα προσπαθήσει να μεταδώσει το πνεύμα και τις αξίες των Ολυμπιακών Κινημάτων στους νέους που συμμετέχουν στις αθλητικές κατασκηνώσεις της Allianz, όπου θα δοκιμάζουν τις δυνάμεις στους σε διάφορα αθλήματα, θα δημιουργούν φιλίες και θα μαθαίνουν από αθλητές. Επιπλέον, στο πλαίσιο της συμφωνίας, η εταιρία θα υποστηρίζει τα Ολυμπιακά Κινήματα με προσαρμοσμένες ασφαλιστικές λύσεις και υπηρεσίες.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]