ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΣΤΑ GREEK EXPORT AWARDS

IMG_2011

Η συνεισφορά της Εθνικής Ασφαλιστικής στην ελληνική επιχειρηματικότητα τιμήθηκε μέσα από τα Greek Exports Awards 2015.  Η Εταιρία απέσπασε το Silver Award στην κατηγορία Top Export Assistance Company, καθώς με τα προϊόντα που διαθέτει, διασφαλίζει, όπου είναι απαραίτητο, τη δυνατότητα των εξαγωγικών εταιριών να δραστηριοποιούνται εκτός των συνόρων της χώρας.

Oι βραβεύσεις αυτές πραγματοποιήθηκαν από την Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του υπουργείου Εξωτερικών, σε συνεργασία με την συνεδριακή Ethos Events S.A.

Για λογαριασμό  της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ  το βραβείο παρέλαβε ο  κ. Γιάννης Σηφάκης, Διευθυντής Marketing – Bancassurance & Λοιπών Συνεργασιών, ενώ τη βράβευση πραγματοποίησε ο κ. Τζανέτος Καραντζής  Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ).

Το βραβείο αποτελεί σημαντική διάκριση για την Εταιρία, η οποία αντιμετωπίζει με απόλυτη επιτυχία τις προκλήσεις της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας και στον τομέα ασφάλισης μεταφορών.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]