VIDEO – Μεγάλη συμμετοχή στο Live Streaming για τον COVID 19 και την ασφαλιστική διαμεσολάβηση

Συμμετοχή που ξεπέρασε κάθε προσδοκία είχε το Live streaming που διοργάνωσε το insuranceforum.gr και το περιοδικό The Insurer με αφορμή τις πρωτοφανείς εξελίξεις που προκαλεί η πανδημία του COVID – 19 και την επίδρασή του στον ασφαλιστικό κόσμο την Τρίτη 24 Μαρτίου.

Στο διαδικτυακό μαγκαζίνο παρευρέθηκαν εκπρόσωποι φορέων της αγοράς αλλά και διαμεσολαβητές της πρώτης γραμμής. Με συντονιστή τον Γενικό Διευθυντής της Insurance Innovation κ. Αριστείδη Βασιλειάδη συζητήθηκε η νέα κατάσταση που διαμορθώθηκε στην ασφαλιστική αγορά εδώ και 15 περίπου ημέρες. Ενώ διαμεσολαβητές από όλη την Ελλάδα παρακολουθούσαν μέσω της πλατφόρμας αλλά και των social media, επεμβαίνοντας με ερωτήσεις και προβληματισμούς.

Στο πάνελ συζήτησης συμμετείχαν οι κ.κ.:

  • Τάκης Μιχαλόπουλος, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ)
  • Μαρία Δημητριάδη, Ασφαλιστικός Πράκτορας, Πρόεδρος Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) & Γενική Γραμματέας ΠΟΑΔ
  • Κυριάκος Μερελής, Μέλος της Διοικούσας Επιτροπής & Υπευθύνου Συμβουλευτικής Υποστήριξης Επιχειρήσεων του Ε.Ε.Θ., Συντονιστής Επιτροπής Παρακολούθησης Ασφαλιστικών & Τραπεζικών θεμάτων του Ε.Ε.Θ
  • Δημήτρης Σκιτζής, Πρόεδρος Συνδέσμου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Χανίων
  • Σταύρος Αθανασιάδης, Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (ΣΔΑΕ)
  • Τηλέμαχος Μαλγαρινός, Οικονομικός Σύμβουλος
  • Μυρτώ Χαμπάκη, Partner, Advisory Services, Experto Crede Consultant

Δείτε εδώ ξανά την εκπομπή:

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]