VIDEO – “2011- 2019: Στην Insurance Innovation χτυπά η καρδιά της διαμεσολάβησης.”

Τα τελευταία 8 χρόνια με τη συμμετοχή των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών της χώρας και τη στήριξη όλου του ασφαλιστικού κόσμου η Insurance Innovation κατάφερε να αποτελεί έναν σημαντικό φορέα ενημέρωσης, επικοινωνίας αλλά και δικτύωσης μεταξύ των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Ελλάδας. Τα ασφαλιστικά συνέδρια που διοργανώνει από το 2011 είναι μία από τις πετυχημένες δραστηριότητές της που χαίρουν την αναγνώριση της ασφαλιστικής βιομηχανίας, λόγω της συνεχούς ανανέωσης της θεματολογίας, της συνεχούς παρακολούθηση της ειδησεογραφίας και της συνεχούς έμφυτης ανάγκης των ανθρώπων της Εταιρείας να βελτιώνουν οτιδήποτε αφορά στην ποιότητα και στην αποτελεσματικότητα του κάθε συνεδρίου.

Όλα ξεκίνησαν πριν 8 περίπου χρόνια, όταν ο Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation αντιλήφθηκε την ανάγκη των συναδέλφων του διαμεσολαβητών για επικοινωνία και συζήτηση σε έναν χώρο ελεύθερο και ανεξάρτητο από ιστοσελίδες και blogs. Έτσι, έγινε η αρχή με το insuranceforum.gr – το πρώτο forum συζητήσεων για επαγγελματίες του κλάδου.

Σήμερα η Insurance Innovation με έδρα τη Θεσσαλονίκη δραστηριοποιείται στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης προσφέροντας υπηρεσίες ενημέρωσης, εκπαίδευσης και δικτύωσης. Διαχειρίζεται το insuranceforum.gr, το μεγαλύτερο κλαδικό portal και το μοναδικό για την Βόρεια Ελλάδα, με περισσότερες από 2.500 επισκέψεις ασφαλιστικών διαμεσολαβητών καθημερινά και το insurancewebinars.gr το εκπαιδευτικό portal, το οποίο διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικά webinars για όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές χάρη στην υποστήριξη των χορηγών επιμόρφωσης.

Επίσης, εκδίδει εξειδικευμένα βιβλία για τον κλάδο. Τα δύο έργα της οικονομολόγου, Μυρτώς Χαμπάκη, για το SOLVENCY II και την IDD, έφτασαν στις περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες, αλλά και σε κάθε ασφαλιστικό γραφείο της χώρας.

Το Σεπτέμβριο του 2018 αντιλαμβανόμενοι τις ανάγκες κανονιστικής συμμόρφωσης ασφαλιστικών επιχειρήσεων και μεμονωμένων ασφαλιστικών γραφείων δημιουργήθηκε η Innovation Consulting. Αντικείμενό της είναι η συμβουλευτική καθώς και η προσαρμογή μικρομεσαίων ασφαλιστικών γραφείων στις απαιτήσεις που επιβάλουν η IDD και ο GDPR  μέσω εξαιρετικά χαμηλού κόστους πακέτων.

Το παραπάνω βίντεο προβλήθηκε κατά την έναρξη των εργασιών του 29ου Thessaloniki Insurance Conference. Ο κ. Βασιλειάδης ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με την ευκαιρία της προβολής του επετειακού μας video θα ήθελα να σας ευχαριστήσω προσωπικά για την υποστήριξή σας όλα αυτά τα χρόνια, ειδικά εδώ στη Θεσσαλονίκη, την πόλη από την οποία ξεκινήσαμε. Και να σας πω πως εκτιμώ ιδιαίτερα την παρουσία σας σε κάθε μας εκδήλωση την οποία ποτέ δεν θεωρήσαμε δεδομένη. Εκτιμούμε την συμμετοχή σας σε κάθε είδους webinar ή σεμιναρίου που διοργανώνουμε, εκτιμούμε το κάθε κλικ που κάνετε σε μία από τις ιστοσελίδες μας”.

Insurance Innovation 2011 – 2019: “Η αγάπη  για τον κλάδο είναι η καθημερινότητά μας…”

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]