Βασίλης Βαβυλουσάκης: Στους κερδισμένους στα πηγαδάκια του Costa Navarino!

Πολλά διαβάσαμε τις τελευταίες μέρες από τον κλαδικό τύπο για τα πηγαδάκια στο Costa Navarino και τα όσα ειπώθηκαν έξω από τις αίθουσες των παρουσιάσεων.  Από κάποιους φίλους αναφέρθηκε εκ νέου το όνομα του Βασίλη Βαβυλουσάκη ως τον άνθρωπο που έφερε στην ασφαλιστική αγορά την έννοια του re-engineering ή αλλιώς των υπηρεσιών ανασχεδιασμού επιχειρησιακών διαδικασιών σε ασφαλιστικές εταιρείες και μεσιτικές επιχειρήσεις.

Ο κ. Βαβυλουσάκης έχει αναλάβει πολλά projects αυτού του αντικειμένου και στην ασφαλιστική αγορά βοηθώντας επιχειρήσεις να εξασφαλίσουν τη «συνέχεια» τους, παρά τις αντίξοες συνθήκες και την οικονομική κρίση των τελευταίων 10 ετών, ώστε να μπορούν σήμερα να ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Το αύριο της ασφαλιστικής αγοράς αποτελεί ένα από τα δυσκολότερα στοιχήματα, λόγω της πολυνομίας που την διέπει και του ιδιαίτερα ισχυρού ανταγωνιστικού περιβάλλοντος.

Βέβαια, το re-engineering είναι μια συμβουλευτική υπηρεσία, την οποία ο επιχειρηματίας αποφασίζει αν θα την αξιοποιήσει στο μέγιστο δυνατό.

Αυτό προϋποθέτει ορισμένες παραδοχές. Η ιδιαίτερα τεταμένη ατμόσφαιρα στην ασφαλιστική αγορά, δυστυχώς, αναγκάζει πολλές επιχειρήσεις να βρίσκονται σε αδράνεια με αποτέλεσμα, την απώλεια δεκάδων θέσεων εργασίας.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]