Τρεις πρώην CEOs της ασφαλιστικής αγοράς που άλλαξαν κλάδο δραστηριότητας

Το insuranceforum.gr παρουσιάζει σήμερα τρεις ανθρώπους της ασφαλιστικής αγοράς που όλοι γνωρίζουμε, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της επαγγελματικής τους πορείας αποφάσισαν να αφήσουν πίσω τους την ασφαλιστική βιομηχανία και να δραστηριοποιηθούν σε εντελώς διαφορετικό κλάδο.

Γιώργος Κώτσαλος

Kotsalos_Vista_702336

Από την διοίκηση της INTERAMERICAN στρατηγικός εταίρος στην Vitabroad

Δεν έκλεισε ένας χρόνος που Η Vitabroad | Health Tourism in Greece ανακοίνωσε την είσοδο του Γιώργου Κώτσαλου, ως στρατηγικού εταίρου, στη μετοχική σύνθεση της εταιρείας κάτι που αποτελεί ένα σημαντικό βήμα για την ανάπτυξη της Vitabroad.

Η Vitabroad | Health Tourism in Greece δραστηριοποιείται κατ’ αποκλειστικότητα στον ιατρικό τουρισμό, παρέχοντας υπηρεσίες σε ασθενείς του εξωτερικού που ταξιδεύουν στην Ελλάδα για ιατρικούς λόγους. Η εταιρεία συστάθηκε στα τέλη του 2014 από την Κατερίνα Εξακουστίδου και τον Άκη Πανταζή και έκανε τα πρώτα της βήματα στο Orange Grove.

Ο Γιώργος Κώτσαλος αποτελεί έναν από τους πολλούς ανθρώπους της αγοράς που άφησαν πίσω τους τον ασφαλιστικό κλάδο και προχώρησαν σε άλλους τομείς της αγοράς.

Με τον Γιώργο Κώτσαλο στο τιμόνι της η Interamerican ενίσχυσε τη θέση της ως πρωτοπόρου της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς στις απευθείας ασφαλίσεις. Η παρουσίαση της ισχυρής, πλέον, μάρκας Anytime πραγματοποιήθηκε επί των ημερών του».

Ο Γιώργος Κώτσαλος διετέλεσε τρεις φορές πρόεδρος της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (ΕΑΕΕ). Επίσης, εξελέγη δύο φορές μέλος του συμβουλίου του Insurance Europe (CEA).

 

Σπύρος Μαυρόγαλος

κ.ΣΠΥΡΟΣ-ΜΑΥΡΟΓΑΛΟΣ-2

Από CEO της Εθνικής Ασφαλιστικής μέλος του ΔΣ της Alpha Bank

O Σπύρος Μαυρόγαλος από τον Οκτώβριο του 2013 έως τον Μάρτιο του 2016 ήταν Διευθύνων Σύμβουλος της Εθνικής Ασφαλιστικής και Πρόεδρος των θυγατρικών της σε Ελλάδα, Κύπρο και Ρουμανία. Υπήρξε Γενικός Γραμματέας της Ενώσεως Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος και από το 2014 ανέλαβε Αντιπρόεδρος και μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρίας «Ευρώπη Ασφαλιστική».

Όμως από τον Φεβρουάριο του 2017 όπου και αποχώρησε από τον ασφαλιστικό κλάδο αποτελεί μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της ALPHA BANK, εκπροσωπώντας το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας.

Νάντια Σταυρογιάννη

Stayrogianni

Από Διευθύνουσα Σύμβουλος της DAS στην διοίκηση της εταιρείας μικροεπισκευών και επισκευών φανοβαφής  Autoking Hellas

Η Νάντια Σταυρογιάννη όπως διαβάζουμε στον προσωπικό της λογαριασμό στο LinkedIn έπειτα από 6 χρόνια παραμονής στην ανώτατη θέση της DAS HELLAS (CEO) κατέχει σήμερα την θέση του CEO στην Autoking Hellas.

Η Autoking Hellas είναι μία εταιρεία – όπως αναφέρεται στην ιστοσελίδα της εταιρείας – αισθητικής αυτοκινήτων. Ενδεικτικά αναλαμβάνει την επισκευή εσωτερικών χώρου, αφαίρεση βαθουλωμάτων χωρίς βαφή, επισκευής πλαστικών προφυλακτήρων, λοιπών τμημάτων κλπ.

Η εταιρεία έχει την έδρα της στην Τουρκία και διαθέτει ένα υποκατάστημα στην Ελλάδα στον Ταύρο Αττικής, το οποίο διοικείται από την κα Νάντια Σταυρογιάννη.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]