Τρία χρόνια φυλάκιση για 68χρονό ασφαλιστή στη Ρόδο

Σύμφωνα με πληροφορίες του rodiaki.gr εχθές το Τριμελές Εφετείο επί Κακουργημάτων Δωδεκανήσου έκρινε ένοχο 68χρονό ασφαλιστή  ο οποίος κατηγορήθηκε για υπεξαίρεση.  Ο 68χρονός είχε συνάψει συμφωνία με ασφαλιστή της Ρόδου, ωστέ να του βρίσκει πελάτες, για τους οποίες θα έκανε τα συμβόλαια εισπράτοντας το αντίτιμο τους, από το οποίο θα είχε προμήθεια της τάξης του 15%, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα θα τα κατέθετε στο λογαριασμό του ασφαλιστή εντός 2 μηνών από την ημερομηνία ισχύς του συμβολαίου.

Όπως φαίνετε ο 68χρονός κατηγορείται διότι είχε εισπράξει το ποσό των 13.069 ευρώ από διάφορες ασφάλειες το διάστημα 29 Ιανουαρίου 2008 έως και την 1η Δεκεμβρίου 2009, από τα οποία όφειλε να καταθέσει τα 12.189 ευρώ στο λογαριασμό του ασφαλιστή, αλλά δεν το έπραξε.

Έτσι το δικαστήριο, μετά και από τις παρεμβάσεις της συνηγόρου υπεράσπισης κ. Κατερίανς Βολονάκη, του επέβαλε ποινή φυλάκισης 3 ετών με τριετή αναστολή και την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη, στον κατηγορούμενο . Ο ίδιος άσκησε ύφεση και η υπόθεση του θα εκδικαστεί και σε δύτερο βαθμό.

 

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]