Το Tesla Insurance μόλις κυκλοφόρησε

Η Tesla ανακοίνωσε τελικά εχθές το λανσάρισμα του νέου της ασφαλιστικού προϊόντος για το αυτοκίνητο στην Καλιφόρνια, κάτι που είχε ανακοινώσει τον περασμένο Απρίλιο ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας,  Elon Musk.

Η εταιρεία την περιγράφει ως μια “ασφαλιστική προσφορά με ανταγωνιστικές τιμές που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στους ιδιοκτήτες της Tesla έως 20% χαμηλότερες τιμές και σε μερικές περιπτώσεις έως και 30%”. Το προϊόν της Tesla θα είναι διαθέσιμο στην Καλιφόρνια και θα επεκταθεί σε περισσότερες αμερικανικές πολιτείες στο μέλλον “, υποστηρίζει η εταιρεία, αν και δεν δόθηκε χρονοδιάγραμμα.

Ο Musk ισχυρίστηκε αρχικά ότι η Tesla θα είναι σε θέση να προσφέρει τόσο μεγάλες εκπτώσεις στην ασφάλιση των αυτοκινήτων της, επειδή η εταιρεία έχει πρόσβαση σε πληθώρα από βάσεις δεδομένων. Η Tesla αναφέρει επίσης ότι τα προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας της εταιρείας, όπως το Autopilot, συμβάλλουν ακόμa στο χαμηλότερο κόστος..

Η Tesla βέβαια σημειώνει πως «δεν χρησιμοποιεί ούτε καταγράφει δεδομένα οχήματος, όπως GPS ή κάμερα οχημάτων, όταν κάνει  την τιμολόγηση».

Η ασφαλιστική κάλυψη με χαμηλότερες τιμές μπορεί να φανεί σαν μια προσφορά, αλλά το κόστος για την ασφάλιση των αυτοκινήτων της Tesla είναι ήδη λίγο υψηλότερο από το μέσο όρο. το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για την Ασφάλεια των Αυτοκινητοδρόμων κατέταξε το μοντέλο S ως το πιο ακριβό όχημα που είχε ασφαλιστεί το 2018.

Η Tesla υποσχέθηκε στους υπάρχοντες πελάτες στην Καλιφόρνια τη δυνατότητα να αγοράσουν ένα ασφαλιστικό συμβόλαιο σε “μόλις ένα λεπτό” στην ιστοσελίδα της.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]