Το πρώτο τεύχος του The Insurer κυκλοφορεί με δύο αποκαλυπτικά θέματα

Το πρώτο εκδοτικό εγχείρημα της Insurance Innovation είναι γεγονός. Το The Insurer, η αξιόπιστη ενημέρωση του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κυκλοφορεί εντός των ημερών.

Το έντυπο περιοδικό της Insurance Innovation έρχεται να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον ασφαλιστικό Τύπο. Πρόκειται για μία νέα, φρέσκια πρόταση για την ενημέρωση, που απευθύνεται 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Από τον Νοέμβριο του 2019 και κάθε τρεις μήνες οι συνδρομητές του νέου περιοδικού θα έχουν στα χέρια τους ένα εύχρηστο και με μοντέρνο σχεδιασμό περιοδικό που θα επικεντρώνεται στις πραγματικές ειδήσεις του κλάδου και στην ουσία των γεγονότων. Στο The Insurer οι αναγνώστες θα ενημερώνονται αξιόπιστα και αντικειμενικά σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές τους ανάγκες και απαιτήσεις. Συνοπτική και ταυτόχρονα ακριβής η ύλη του The Insurer θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις της επικαιρότητας και των εξελίξεων.

Το πρώτο τεύχος του περιοδικού θα έχει δύο θέματα που ενδιαφέρουν άμεσα τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή.

Στο κεντρικό θέμα παρουσιάζεται η Πρώτη Πανελλαδική Έρευνα για την IDD. 

Πώς η Οδηγία IDD επηρέασε έως σήμερα την ελληνική ασφαλιστική αγορά; Ποιες οι εκτιμήσεις των επαγγελματιών στη διανομή ασφαλιστικών προϊόντων για το μέλλον των επιχειρήσεών τους; Ποια τα σοβαρά θέματα και προβλήματα που απασχολούν τους επαγγελματίες του κλάδου; Όλες οι απαντήσεις στο πρώτο τεύχος του περιοδικού.

Η έρευνα διεξήχθη την περίοδο Ιουλίου – Σεπτεμβρίου 2019, μέσω ειδικώς σχεδιασμένου ηλεκτρονικού ερωτηματολογίου το οποίο αναρτήθηκε στο insuranceforum.gr, καθώς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτει η Insurance Innovation. Συμμετείχαν σε αυτή 587 Ασφαλιστικοί Διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών. Το περιοδικό The Insurer και η Experto Crede Consultants, μια δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών, ένωσαν τις δυνάμεις τους για τη διεξαγωγή μιας ειδικής έρευνας με στόχο την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση.

“Η Ασφαλιστική Αγορά καλεί την «NN Hellas» να συνταχθεί με τον νόμο” είναι το δεύτερο μεγάλο αφιέρωμα του The Insurer.

Τι πραγματικά λένε οι συμβάσεις της Ασφαλιστικής Εταιρείας; Ποια θα είναι η αντίδραση της αγοράς; Η Πρόεδρος της Ε.Ε.Α.Ε., Δήμητρα – Ιωάννα Λύχρου, ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, Πρόεδρος ΕΕΑ και ο Ιωάννης Τοζακίδης, Πρόεδρος του Π.Σ.Σ.Α.Σ. δίνουν αποκλειστικές δηλώσεις στο The Insurer για τη στάση τους απέναντι στην Εταιρεία.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]