Το πρόγραμμα “PANORMOS MEDICAL” είναι γεγονός!!

Αφού ολοκληρώθηκαν οι προκαταρκτικές και οργανωτικές διαδικασίες, παρουσιάστηκε ολοκληρωμένο και λειτουργικό, στους  Συνεταίρους του ΠΑΝΟΡΜΟΥ, οι οποίοι το καλωσόρισαν με ενθουσιασμό.

Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να καλύψει τις μεταβαλλόμενες  ανάγκες της Αγοράς, αλλά και για να βοηθήσει τα Μέλη μας, να διευρύνουν την πελατειακή τους βάση, σε μια εποχή που ο Κλάδος δοκιμάζεται, από τις επικρατούσες ειδικές συνθήκες και η ανάγκη διατήρησης και εξεύρεσης νέων πελατών, είναι επιτακτική.

Το  “PANORMOS MEDICAL”  χωρίς να είναι Ασφαλιστικό προϊόν, είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που απευθύνεται σε άτομα και οικογένειες, ανεξαρτήτως ηλικίας και κατάστασης υγείας και καλύπτει μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, οι οποίες θα εμπλουτίζονται διαρκώς, με νέες καινοτόμες και ελκυστικές παροχές.

Συμπεριλαμβάνει μεγάλο Πανελλαδικό Δίκτυο Ιατρών, όλων των ειδικοτήτων, συμβεβλημένα Ιατρικά Διαγνωστικά και Πρωτοποριακά Ερευνητικά Κέντρα, Νοσηλευτικά Ιδρύματα, Υπερβαρική Ιατρική, Κέντρα Αισθητικής, Ηλεκτρονικός Ιατρικός Φάκελος και πολλά άλλα προνόμια, σε συναφείς τομείς για αυτούς που θα το αποκτήσουν και μάλιστα  σε ιδιαίτερα χαμηλό – ανταγωνιστικό  κόστος.

Το “PANORMOS MEDICAL” φέρει τη δική μας, καινοτόμο σφραγίδα, της μοναδικής Συνεργατικής Επιχείρησης, Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης  και θα προωθείται  αποκλειστικά από τους Συνεταίρους μας.

Ενισχύεται περαιτέρω η στρατηγική  συνεργασίας μας, τόσο με την Εταιρία VICTORY, που είναι παράλληλα και Συνέταιρος, όσο και με  την εταιρία TCN που υποστηρίζει το πρόγραμμα και έχει μεγάλη εμπειρία και εξειδίκευση στον Τομέα αυτό, με αμοιβαίο όφελος  για όλους.

Συνεταίροι και «..Ασφαλισμένοι..» θα εξυπηρετούνται και θα κατευθύνονται, από οργανωμένο Συντονιστικό Κέντρο, που θα λειτουργεί επί 24ώρου βάσεως, με γραμμή εξυπηρέτησης  2103006220.

Συμβεβλημένα Κέντρα-Δίκτυο Ιατρών – Όροι Συμβολαίου – Παροχές – Προνόμια, καθώς και διαδικασίες εγγραφής, φροντίδας και εξυπηρέτησης, είναι αναρτημένα και περιγράφονται, με κάθε λεπτομέρεια, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.panormosmedical.gr

Ξεκίνησε ήδη η διάθεσή του, από μεγάλο αριθμό Συνεταίρων, επιβεβαιώνοντας για μια ακόμη φορά, ότι οι ενταγμένοι στο Συνεργατικό Σχήμα Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης, είναι Συνειδητοποιημένοι Επαγγελματίες, Παντός Καιρού!!

Είναι σίγουρο  ότι το “PANORMOS MEDICAL” θα κάνει την διαφορά στο χώρο αυτό.

Καλές πωλήσεις και καλή επιτυχία στο νέο εγχείρημα.

Για τον «ΠΑΝΟΡΜΟΣ ΣΥΝ ΠΕ»

Εκ του Δ/Σ

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]