Το insurancemarket.gr αναζητά Ασφαλιστικούς Συμβούλους Υγείας

Το insurancemarket.gr , το πρώτο πραγματικό Online marketplace ασφαλειών , όπου παρουσιάζονται αναλυτικά τα προγράμματα και οι εξατομικευμένες προσφορές των μεγαλύτερων ασφαλιστικών εταιρειών, αναπτύσσεται και αναζητά ασφαλιστικούς συμβούλους υγείας στην προσπάθεια στελέχωσης του παραγωγικού δικτύου Υγείας.

Ο Ρόλος του Ασφαλιστικού συμβούλου είναι να προσφέρει τις καλύτερες προτάσεις ασφάλισης υγείας ανταποκρινόμενος στις ανάγκες των πελατών. Λειτουργεί ακολουθώντας το όραμα και τις αρχές του insurancemarket.gr για υποστήριξη , φροντίδα και αντικειμενικότητα ,  πάντα προς όφελος του πελάτη. Υποστηρίζει και καθοδηγεί ένα έτοιμο πελατολόγιο στην πιο σωστή επιλογή ασφάλισης Υγείας.

Είναι μια  μοναδική ευκαιρία καριέρας , όπου η εξέλιξη και το εισόδημα του διαμορφώνονται σύμφωνα με τη προσωπική δραστηριότητα του.

Σχετικά με την εταιρεία insurancemarket.gr.

Το insurancemarket.gr, ο μεγαλύτερος online μεσίτης γενικών ασφαλειών με πάνω από 200.000 ενεργούς πελάτες,  επεκτείνει την δραστηριότητα του στο χώρο των υπηρεσιών υγείας και αναπτύσσει το δίκτυο των ασφαλιστικών του συμβούλων.

Στόχος μας στο νέο μας εγχείρημα είναι να βοηθήσουμε τον Έλληνα καταναλωτή και κυρίως το ήδη υπάρχον πελατολόγιό μας, να αποκτήσει το βέλτιστο πρόγραμμα υγείας με βάση την ανάλυση αναγκών του και την οικονομική του δυνατότητα.

Η κορυφαία εξυπηρέτηση του πελάτη μας, είναι προτεραιότητά μας, για αυτό η εταιρεία μας αποτελείται από άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό και έχει διακριθεί για την υψηλού επιπέδου αγοραστική εμπειρία που παρέχει.

Πιστοί στις αρχές μας και στην πελατοκεντρική μας προσέγγιση, επιθυμούμε να στελεχώσουμε το νέο τμήμα υπηρεσιών υγείας με συνεργάτες ικανούς και αφοσιωμένους στην σωστή εξυπηρέτησή του πελάτη και στην ουσιαστική ενημέρωση και υποστήριξή του.

Αρμοδιότητες  Ασφαλιστικού Σύμβουλου Υγείας:

 • Διαχειρίζεται και υποστηρίζει πελατολόγιο της εταιρείας
 • Αναζητά και προσφέρει λύσεις ασφάλισης προσανατολιζόμενος στις ανάγκες του πελάτη.

Απαραίτητες Δεξιότητες – Προσόντα:

 • Απαραίτητη προϋπηρεσία στον τομέα ασφαλειών υγείας τουλάχιστον 3 έτη .
 • Εμπειρία και άριστη γνώση ασφαλιστικής αγοράς στον τομέα υγείας.
 • Πολύ καλή γνώση Υπολογιστών
 • Πολύ καλή γνώση Αγγλικών
 • Πιστοποίηση Ασφαλιστικού Συμβούλου τύπου Α.

Παρέχονται:

 • Σταθερός Μισθός
 • Ελκυστικό πακέτο αποδοχών
  • Υψηλές Προμήθειες
  • Bonus παραγωγικότητας και επίτευξης στόχων εταιρείας
 • Ολοκληρωμένη και συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση στα ζητήματα ασφαλειών αλλά και συστημάτων της εταιρείας.
 • Δυνατότητα για ευέλικτη εργασία και αυτονομία
 • Δυναμικό και εξελισσόμενο περιβάλλον εργασίας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Το insurancemarket.gr είναι η μεγαλύτερη ιστοσελίδα σύγκρισης ασφαλιστικών προϊόντων στην Ελλάδα και δημιουργήθηκε από την moneymarket ΑΕ, τη μεγαλύτερη εταιρεία παροχής χρηματοοικονομικών και ασφαλιστικών υπηρεσιών online.

Αποστολή μας είναι να προσφέρουμε υψηλή αγοραστική εμπειρία και value for money μέσω της απλοποίησης και της ψηφιοποίησης της διανομής (digital distribution channel) των ασφαλιστικών και χρηματοοικονομικών προϊόντων και διαδικασιών. Για αυτό, αναπτύσσουμε συνέχεια καινοτόμες λύσεις χρησιμοποιώντας τεχνολογίες αιχμής για να βελτιώσουμε και να απλοποιήσουμε την εμπειρία του χρήστη/πελάτη μας και να βελτιστοποιήσουμε την ποιότητα των υπηρεσιών μας.

Μέσω της καινοτομίας μας, έχουμε εδραιωθεί ως η μεγαλύτερη online ασφαλιστική αγορά, το μοναδικό brand στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση και μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στην Ελλάδα με μέσο ρυθμό ανάπτυξης 2011-2015, άνω του 130.

Μας χαρακτηρίζει η δημιουργικότητα, ο ενθουσιασμός και η επιθυμία να γινόμαστε συνεχώς καλύτεροι!

Έχουμε βραβευτεί ως η καλύτερη ηλεκτρονική αγορά (e-market place) (2013), καλύτερες ασφαλιστικές υπηρεσίες (2014), καλύτερη ψηφιακή στρατηγική και καλύτερες b2b υπηρεσίες (2015) και για την υψηλή αγοραστική εμπειρία που παρέχουμε στους πελάτες μας (2016).

Αν θέλεις να δουλέψεις σε ένα σύγχρονο περιβάλλον & μοιράζεσαι το ίδιο πάθος για εξέλιξη, γίνε μέλος της ομάδας μας!

Κάντε την αίτηση σας από εδώ

 

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]