Το insuranceforum.gr εγκαινιάζει νέα ενημερωτική στήλη με την ευγενική χορηγία της Crowe SOL Συμβουλευτικής

To insuranceforum.gr στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών ενημέρωσης και εκπαίδευσης του αναγνωστικού του κοινού,  εγκαινιάζει νέα ενημερωτική στήλη με την ευγενική χορηγία της Crowe SOL Συμβουλευτικής.

Μέσα απο την νέα αυτή στήλη θα έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε ενδιαφέροντα άρθρα και αναλύσεις που αφορούν σε φλέγοντα θέματα που απασχολούν κατά καιρούς τον ασφαλιστικό κλάδο αλλά το ευρύτερο επιχειρηματικό περιβάλλον στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Η Crowe SOL. ιδρύθηκε το 2002 από την μεγαλύτερη εταιρεία Ορκωτών Ελεγκτών στη Ελλάδα (ΣΟΛ Α.Ε), με κύριο αντικείμενο την παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, καθώς και σε δημόσιους φορείς και οργανισμούς.

Στελεχώνεται από εξειδικευμένους συμβούλους με υψηλά επαγγελματικά και ακαδημαϊκά προσόντα, που συμπληρώνονται με συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση προκειμένου να κατανοήσουν τις προκλήσεις και τα προβλήματα των σύγχρονων επιχειρήσεων και να προτείνουν τις πλέον αποτελεσματικές λύσεις .

Διαθέτει 8 γραφεία σε όλη την Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Βόλο, Πάτρα, Κέρκυρα, Ιωάννινα, Καβάλα) που στελεχώνονται με 600 επαγγελματίες και εξυπηρετούν άνω των 3.000 εταιρικών πελατών.

Η Crowe Sol παρέχει σήμερα ένα ευρύτατο φάσμα συμβουλευτικών υπηρεσιών, που καλύπτουν σχεδόν κάθε επιχειρηματική ανάγκη ή ανησυχία σε θέματα Χρηματοοικονομικά, Διαχείρισης Κινδύνων, Οργανωτικά, Λειτουργικά, Φορολογικά και Λογιστικά.

Από το 2009 συνεργάζεται με το διεθνές δίκτυο Ορκωτών Ελεγκτών και Συμβούλων Crowe Horwath International, το οποίο συγκαταλέγεται μεταξύ των δέκα κορυφαίων σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία αυτή επιτρέπει στη Crowe SOL να βρίσκεται μέσα στο διεθνές επιχειρηματικό γίγνεσθαι, γνωρίζοντας τις τάσεις και εξελίξεις που διαμορφώνονται, αναβαθμίζοντας τις παρεχόμενες υπηρεσίες, προς όφελος πάντοτε των πελατών της.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]