Το insuranceforum.gr ανανεώθηκε

Από σήμερα το insuranceforum.gr ανανεώνεται και αποκτάει νέα πρωτότυπη δομή και ύλη!

Εκτός του forum το οποίο παραμένει στα χέρια των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, όπου ελεύθερα και χωρίς καμία λογοκρισία μπορούν να συζητούν και να ανταλλάσουν απόψεις για την αγορά μας, η αρχική σελίδα του insuranceforum.gr αποκτά νέα δομή, νέες στήλες και προσφέρει συνεχή και πλήρη ενημέρωση για όλα όσα συμβαίνουν στην ασφαλιστική μας αγορά. Συγκεκριμένα, στην αρχική σελίδα θα υπάρχουν:

  • Συνεντεύξεις CEO, στελεχών της ασφαλιστικής αγοράς και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών που θέλουν να μεταδώσουν την εμπειρία τους.
  • Κείμενα ανθρώπων της αγοράς με άποψη, ουσία και νόημα.
  • Συμβουλές από ειδικούς έμπειρους επαγγελματίες με χρηστικές πληροφορίες και επεξηγήσεις.
  • Ειδήσεις, όπως τις παρουσιάζουν τα περισσότερα κλαδικά sites, με απευθείας ανάγνωση από το κάθε site.
  • Όλα τα Δελτία Τύπου των ασφαλιστικών επιχειρήσεων συγκεντρωμένα σε μία στήλη, απλά και εύκολα.
  • Όλες οι Εκδηλώσεις του κλάδου με όλες τις πληροφορίες, εύκολα αναγνώσιμες σε ειδική στήλη.
  • Άρθρα που ενδιαφέρουν από το ευρέως γνωστό InsuranceJournal.com με το οποίο έχουμε αποκλειστική συνεργασία.

Επίσης, στην πρώτη σελίδα του ανανεωμένου insuranceforum.gr θα υπάρχουν δύο ιδιαίτερης σημασίας τμήματα:

  • Ένας διαδραστικός χάρτης της Ελλάδας μέσω του οποίου θα μπορεί κάποιος να βρει πληροφορίες για όλους τους συλλόγους των Ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της χώρας, αλλά και να διαβάσει όλα τα Δελτία Τύπου και τις ανακοινώσεις τους.
  • Η Ασφαλιστική Αγορά της Κύπρου με την δική της στήλη, στην οποία θα φιλοξενούνται όλες οι εξελίξεις, οι σημαντικές ειδήσεις αλλά και συνεντεύξεις στελεχών και διαμεσολαβητών.

Τέλος, η Εκπαίδευση στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση είναι ένας τομέας στον οποίον δίνουμε ιδιαίτερη βαρύτητα. Από την αρχική σελίδα θα μπορείτε να ενημερώνεστε για τα νέα σεμινάρια του insurancewebinars.gr καθώς και για τα webinars που διοργανώνουμε σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών (Ε.Ι.Α.Σ.).

Το insuranceforum.gr με τη νέα του εταιρική ταυτότητα και το νέο σχεδιασμό του, κάτω από την ομπρέλα της Insurance Innovation, θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στην ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Με χαμηλούς τόνους αλλά ταυτόχρονα μαχητικό, χωρίς το «άγχος» των αποκλειστικών ρεπορτάζ αλλά με ουσιαστική ενημέρωση και χρηστικότητα, με σεβασμό στην αγορά.

Η αγορά μας αλλάζει, η διαμεσολάβηση επίσης αλλάζει και μαζί, αλλάζουμε και εμείς, πάντα προς το καλύτερο. Το insuranceforum.gr αναβαθμίζεται ως εργαλείο ενημέρωσης και ως βήμα έκφρασης για ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές και ασφαλιστικές επιχειρήσεις.

Καλή ανάγνωση και καλή μας χρονιά.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]