Το δεύτερο τεύχος του The Insurer έρχεται σε λίγες μέρες

Το δεύτερο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κυκλοφορεί εντός των επόμενων ημερών. Πρόκειται για το μοναδικό περιοδικό που απευθύνεται 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και στο δεύτερο τεύχος του επικεντρώνεται σε ενδιαφέρουσες ειδήσεις του κλάδου που αφορούν την ασφαλιστική αγορά και θα προβληματίσουν.

Το δεύτερο τεύχος του The Insurer αφιερώνει μέρος της ύλης του στον κλάδο Πιστώσεων. Οι εταιρείες του κλάδου EULER HERMES, ATRADIUS και COFACE,  φιλοξενούνται στο περιοδικό σε ένα πλήρες αφιέρωμα και παρουσιάζουν την Ασφάλιση Πιστώσεων καθιστώντας σαφή την αξία ενός τέτοιου κλάδου για τη βιωσιμότητα κάθε επιχείρησης. Ο Μανώλης Μάνος, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ Ελλάδος και ο Ιωάννης Θεοδοσίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Ε.Ν. Μάνος στην Κύπρο δίνουν μία ουσιαστική συνέντευξη για τον κλάδο των πραγματογνωμόνων, ενώ παράλληλα αναφέρονται στα 65 χρόνια συνολικής αδιάλειπτης δραστηριότητας της εταιρείας στην ασφαλιστική αγορά.

Ακόμα, χρήσιμες απόψεις των επαγγελματιών του κλάδου και σημαντικές ειδήσεις του χώρου βασισμένες σε αντικειμενικό ρεπορτάζ κλείνουν την ύλη του δεύτερου τεύχους. Φυσικά και το πρώτο θέμα της επικαιρότητας, ο Corona Virus, δε θα μπορούσε να λείπει από το περιοδικό του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή. “Η πανδημία στα χρόνια της παγκοσμιοποίησης και οι επιπτώσεις στην Ελληνική Οικονομία” είναι ο τίτλος ενός πολύ ενδιαφέροντος άρθρου από την experto crede consultants.

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]