Τιμητική βράβευση κατέκτησε η Prime Insurance ενόψει της κοινωνικής της δράσης

Μία ακόμα τιμητική βράβευση κατέκτησε η Prime Insurance για τη δράση της στο πλαίσιο των Ενεργειών Κοινωνικής Υπευθυνότητας !

Στα φετινά Hellenic Responsible Business Awards 2016, που πραγματοποιήθηκαν  χθες 18/10/2016 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne, η Prime Insurance  βραβεύτηκε (ενότητα Affinity Marketing/Cause Related Marketing) για το πρόγραμμα Κινητή Μονάδα Φιλικών Αλκοτέστ που υλοποιήθηκε σε συνεργασία με τη ΜΚΟ Reaction.

Image

Στην εκδήλωση η Prime Insurance εκπροσωπήθηκε από το Γενικό Διευθυντή κ. Ανδρέα Ρούβα, τον Εμπορικό Διευθυντή κ. Μάριο Μήτρο, το Διευθυντή Marketing κ. Βασίλη Δαβιλά, την κα Νατάσσα Σιαμπάνη Marketing Supervisor και την κα Ρόη Βράιλα Υπεύθυνη Γραφείου Τύπου.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα βραβεύθηκαν εταιρίες από όλους τους επιχειρηματικούς κλάδους, για την έντονη κοινωνική τους δράση και τα προγράμματα που οργάνωσαν σύμφωνα με τις αρχές της αειφορίας, της εταιρικής υπευθυνότητας και της βιώσιμης και κοινωνικής ανάπτυξης.

Η κοινωνική συνεισφορά της Prime Insurance διαρκώς ενισχύεται και αυτό το βραβείο αποτελεί εφαλτήριο για ακόμα περισσότερα έργα, ιδέες και συνεργασίες  που σκοπό έχουν το όφελος του κοινωνικού συνόλου.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]