Τι λέει η Απόφαση International Life – Εθνική Ασφαλιστική για την ασφαλιστική διαμεσολάβηση;

Τις νόμιμες διαδικασίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης θα πρέπει να εξασφαλίζει η Απόφαση που υπεγράφη σήμερα 15 Ιουνίου 2016 παρουσία όλων των νόμιμων εκπροσώπων για την μεταφορά του μεγαλύτερου μέρους του χαρτοφυλακίου ζωής της International Life στην Εθνική Ασφαλιστική.

Σύμφωνα με όσα δήλωσαν στελέχη του κλάδου της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στο Sofokleousin.gr «στην περίπτωση που ο πελάτης δεν συναινέσει για την μεταφορά του χαρτοφυλακίου του, ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής δεν έχει ρόλο».

Στην περίπτωση που «ασφαλισμένος συναινέσει, τότε ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής έχει δικαιώματα και θα πρέπει να αποζημιωθεί».

Σημειώνεται ότι για κάθε συμβόλαιο ο ασφαλιστικός διαμεσολαβητής μεταξύ των άλλων έχει ένας κόστος πρόσκτησης. Όπως δηλώνουν στελέχη του κλάδου «είναι σημαντικό να τηρούνται οι συμφωνίες και τα δικαιώματα του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή».
«Εξυπνη και νόμιμη κίνηση» προσθέτουν από την πλευρά της Εθνικής Ασφαλιστικής θα είναι «να κρατήσει τους ασφαλιστές που έχουν υπογράψει τα συγκεκριμένα συμβόλαια».

της Έλενα Ερμείδου

πηγή: www.sofokleousin.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]