Τι είναι το Club Red της Generali και πόσο συμφέρει συνεργάτες και ασφαλισμένους της εταιρείας;

Ένα νέο πρόγραμμα επιβράβευσης για τους Ασφαλισμένους της Generali, Club Red. Η νέα αυτή πρωτοβουλία αποτελεί ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα στην υλοποίηση της στρατηγικής της εταιρείας να αποτελεί τον Lifetime Partner των ασφαλισμένων της.

Θέτοντας τον ασφαλισμένο στο επίκεντρο των εργασιώντης η εταιρεία δημιουργεί νέα σημεία και αφορμές διάδρασης, μέσα από τα οποία ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί περαιτέρω από την ασφάλισή του, συλλέγοντας και εξαργυρώνοντας πόντους επιβράβευσης. Με αυτόν τον τρόπο ευελπιστούμε να σας παρέχουμε ένα ακόμη μέσο, για τη διασφάλιση μίας ακόμη πιο δυναμικής και ουσιαστικής σχέσης με το πελατολόγιό του συνεργάτη , δημιουργώντας επιπλέον κίνητρα για τη διακράτησή του στο μέλλον.

Σε αντίθεση με την παραδοσιακή λογική που θέλει την ασφάλιση να συνδέεται μόνο με την αντιμετώπιση κάποιου ενδεχόμενου κινδύνου, το Club Red αποτελεί ένα ακόμη μέσο, ώστε η ασφάλιση να προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής των πελατών, παρέχοντας όχι μόνο καλύψεις αλλά και επιβραβεύσεις.

Πώς λειτουργεί

Η συμμετοχή στο πρόγραμμα επιβράβευσης Club Red ξεκινά με τη δημιουργία λογαριασμού MyGenerali, από όπου ο ασφαλισμένος μπορεί να παρακολουθεί τους πόντους που έχει συλλέξει και τις διαφορετικές επιλογές εξαργύρωσης που του προσφέρονται. Η συλλογή πόντων πραγματοποιείται μέσα από τη χρήση των ψηφιακών υπηρεσιών της Generali, όπως η:

  • Δημιουργία Generali ID
  • Ενεργοποίηση και χρήση της εφαρμογής My Health IQ για τους πελάτες Life On
  • Ενεργοποίηση και χρήση της εφαρμογής My Drive για τους πελάτες στον κλάδο αυτοκινήτου
  • Οn line πληρωμή μέσω του Fastpay

Στην πρώτη φάση γνωριμίας του προγράμματος, οι πόντοι θα μπορούν να εξαργυρωθούν στη μορφή εκπτωτικών κουπονιών επί των ασφαλίστρων. Το είδος των επιβραβεύσεων θα εμπλουτίζεται και θα διαφοροποιείται σταδιακά. Το εκπτωτικό κουπόνι που δικαιούται ο ασφαλισμένος θα είναι ορατό και στον Ασφαλιστικό του Διαμεσολαβητή, ο οποίος θα μπορεί να το ενεργοποιεί για τον πελάτη του, μέσω του One View, εξασφαλίζοντας το μέγιστο δυνατό όφελος.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]