The Insurer #4 στα χέρια εκατοντάδων συνδρομητών. Απόκτησε το δικό σου σήμερα!

Το τέταρτο τεύχος του The Insurer, της αξιόπιστης ενημέρωσης του ασφαλιστικού διαμεσολαβητή κυκλοφορεί σε λίγες μέρες..

Το έντυπο περιοδικό της Insurance Innovation που ήρθε να καλύψει ένα μεγάλο κενό στον ασφαλιστικό Τύπο απευθύνεται και στο τέταρτο τεύχος του 100% στον επαγγελματία ασφαλιστικό διαμεσολαβητή.

Τρεις άνθρωποι της αγοράς, η Μαρία Δημητριάδη, Ασφαλιστικός πράκτορας, Πρόεδρος του Συλλόγου Ασφαλιστικών Πρακτόρων Νομού Αττικής (ΣΠΑΤΕ) και Γενική Γραμματέας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ανεξάρτητων Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΟΑΔ) ο Κωνσταντίνος Παρτάλης, Διευθυντής Υποκαταστήματος Β. Ελλάδος της Interasco AEΓΑ και ο Θοδωρής Αγγελίδης, 2ης γενιάς ασφαλιστικός σύμβουλος μιλούν στο The Insurer για την επικαιρότητα, τον κλάδο και τα προβλήματά του.

Πλούσια αρθρογραφία και απόψεις ανθρώπων του κλάδου συμπληρώνουν την ύλη του 4ου τεύχους του περιοδικού. Πιο συγκεκριμένα τα περιεχόενα του τέταρτου τεύχους είναι:

ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

– Παίχτης ή Θεατής;

– Η Κρίση και ο Αφέτης.

– Στο προσκήνιο το θέμα της ασφαλιστικής ευθύνης με την έναρξη της σχολικής χρονιάς: προβλήματα-μηνύματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

– Μαρία Δημητριάδη | Ήθος – Επιμονή – Σεβασμός στον Πελάτη και στον Ασφαλιστικό Θεσμό. Τέσσερις Βασικές Αρχές Αδιαπραγμάτευτες.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

– Κωνσταντίνος Παρτάλης | Η INTERASCO είναι ο Σύμμαχος που μπορεί να εμπιστευθεί οποιοσδήποτε Συνεργάτης.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ

– Θοδωρής Αγγελίδης | «Η ασφαλιστική αγορά έπρεπε να έχει αλλάξει νοοτροπία εδώ και αρκετά χρόνια».

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

– Αλλάζει ο χάρτης της Ελληνικής Ασφαλιστικής Αγοράς;

1ST PROPERTY INSURANCE CONFERENCE 2020

– Ο κλάδος Περιουσίας, ασπίδα προστασίας για την επιχειρηματικότητα στην Ελλάδα – Εξατομίκευση ασφαλιστικών καλύψεων και ορθός εντοπισμός αναγκών.

TA NEA TOY INSURANCEFORUM.GR

TA ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Ο ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ ΝΙΑΟΥΡΙΖΕΙ…

Το The Insurer επιδιώκει να γίνει η πηγή ενημέρωσης και η φωνή κάθε επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή είτε δραστηριοποιείται στα μεγάλα αστικά κέντρα είτε στην επαρχία.

Μπορείτε να γίνετε συνδρομητής του περιοδικού ΕΔΩ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]