Τελευταίες θέσεις για το webinar «Πωλήσεις Υπηρεσιών. Η διαφορά στην πώληση ασφαλιστικών προϊόντων» με τον Νίκο Σαπουντζή

Τις 150 έχουν ξεπεράσει οι συμμετοχές για την παρακολούθηση του επόμενου διαδικτυακού σεμιναρίου που ετοιμάζει το insurancewebinars.gr τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, 18:00- 19.30. Η ψηφιακή αίθουσα σχεδόν έχει καταστεί πλήρης με αποτέλεσμα να μπορούν να γίνουν δεκτές λίγες ακόμα συμμετοχές. Για αυτό το λόγο, οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να σπεύσουν, ώστε να κατοχυρώσουν τη θέση τους.

Ενημερωθείτε για το webinar και δηλώστε συμμετοχή ΕΔΩ.

Στη διάρκεια του διαδικτυακού σεμιναρίου ο Νίκος Σαπουντζής, Life & Business Transformation Expert, βασισμένος στα 25 χρόνια εμπειρίας στις πωλήσεις υπηρεσιών, μοιράζεται μαζί σου έναν πραγματικό θησαυρό από σύντομες και πρακτικές πληροφορίες για το πώς λειτουργούν οι αγορές και πως σκέφτονται οι δυνητικοί πελάτες. Θα δοθούν πολύτιμες συμβουλές για να οργανώσεις καλύτερα τις πωλήσεις σου στο δύσκολο αλλά και τόσο αποδοτικό πεδίο της παροχής υπηρεσιών.

Το webinar απευθύνεται σε όλους τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όλων των κατηγοριών, στελέχη ασφαλιστικών εταιριών, ιδιοκτήτες ασφαλιστικών επιχειρήσεων αλλά και σε νέους που έχουν επιλέξει να ασχοληθούν με την ασφαλιστική διαμεσολάβηση. Προσφέρεται εντελώς δωρεάν χάρη στην πολύτιμη υποστήριξη των Χορηγών Επιμόρφωσης ΟΡΙΖΩΝ Ασφαλιστική, GROUPAMA Ασφαλιστική, ΑΣΦΑΛΕΙΑΙ ΜΙΝΕΤΤΑ, KARAVIAS UNDERWRITING AGENCY, AEGEAN INSURANCE, EUROCOVER INSURANCE LTD και GLASSDRIVE, και θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 20 Μαΐου 2019, 18:00- 19.30.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]