Στις 18 Οκτώβρη η εκδήλωση των 30 χρόνων του ΣΕΜΑ

Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Σ.Ε.Μ.Α, με αφορμή τη συμπλήρωση των 30 χρόνων ενεργής παρουσίας στα δρώμενα της ιδιωτικής ασφαλιστικής αγοράς, διοργανώνει Επετειακή Εκδήλωση την Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 και ώρα 19:30 στο Μουσείο Γουλανδρή Φυσικής Ιστορίας, στην Κηφισιά.

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο & τα Μέλη του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Σ.Ε.Μ.Α, με ορόσημο την επέτειο, δράττονται της ευκαιρίας να κάνουν μια «στάση», να αξιολογήσουν τη διαδρομή των 30 χρόνων και κυρίως, να οραματιστούν τη θέση στην ασφαλιστική αγορά του «αύριο» και να επανασχεδιάσουν την πορεία και τη δράση τους, διατηρώντας το ήθος, την εντιμότητα και τις υψηλές προσδοκίες της ασφαλιστικής αγοράς.

Προσκεκλημένοι στην Επετειακή Εκδήλωση για τον εορτασμό των 30 χρόνων του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων – Σ.Ε.Μ.Α. θα είναι 500 Ηγετικά Στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής αγοράς, εκπρόσωποι Θεσμικών Φορέων, μέλη του Σ.Ε.Μ.Α, Μεσίτες, ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές, εκπρόσωποι Ασφαλιστικών εταιρειών, καταξιωμένοι επιχειρηματίες και δημοσιογράφοι του κλαδικού και οικονομικού τύπου.

σεμα εκδηλωση 1   σεμα εκδηλωση 2

Η Insurance Innovation και το Insurance Forum στηρίζουν επικοινωνιακά την εκδήλωση εορτασμού του ΣΕΜΑ!

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]