ΣΕΜΑ: Στις 19 Σεπτεμβρίου η εκδήλωση Meeting the Brokers of a Cyber Secure World

Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο και τις δυνατότητες αντιμετώπισης κακόβουλων επιθέσεων αναδεικνύει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, στο πλαίσιο της διοργάνωσης της ετήσιας συνάντησης των Μελών του και των εκπροσώπων της ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς στην Αθήνα.

Η εκδήλωση “Meeting the Brokers of a Cyber Secure World”, η οποία σηματοδοτεί την έναρξη των εργασιών του 19ου Διεθνούς HYDRA MEETING της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας, θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017, ώρα 8:00μμ, στην Αίθουσα Φάρου στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και τελεί υπό την αιγίδα της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδας.

Στην εκδήλωση προσκαλούνται και παρευρίσκονται κάθε χρόνο εκατοντάδες ηγετικά στελέχη της εγχώριας και διεθνούς ασφαλιστικής και αντασφαλιστικής αγοράς, με στόχο την σύσφιξη των σχέσεων, τη δικτύωση μεταξύ των προσκεκλημένων και την προβολή των δραστηριοτήτων του Συνδέσμου στον επιχειρηματικό κόσμο.

Κάθε χρόνο, η εκδήλωση του Συνδέσμου προβάλει ένα σημαντικό και επίκαιρο θέμα της κοινωνίας και της ασφαλιστικής αγοράς. Το έγκλημα στον κυβερνοχώρο αποτελεί σχετικά νέο είδος εγκληματικότητας, απασχολεί ωστόσο ήδη έντονα την ελληνική αγορά και αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς, απειλώντας την ελληνική επιχειρηματικότητα.

Στο θέμα του Cyber Risk είναι αφιερωμένο και το νέο τεύχος του Broker’s Time, με ιδιαίτερα ενδιαφέροντα άρθρα.

Χορηγός Επικοινωνίας:  Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Χορηγός Διαδικτυακής Επικοινωνίαςwww.naftemporiki.gr

Υποστηρικτές επικοινωνίας: ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ ΑΓΟΡΑ, ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ MARKETING, ASFALISI NET, ΕΥΡΩΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, INSURANCE DAILY NEWS, INSURANCE FORUM, INSURANCE INNOVATION, INSURANCE WORLD, WWW.INSURANCEWORLD.GR, UNDERWRITTER.

 

 

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]