ΣΕΜΑ: Μια διαφορετική διαδραστική εκδήλωση στις 11 Σεπτεμβρίου

Μια διαφορετική, διαδραστική εκδήλωση, με θέμα “Η ζωή σου είναι η ενέργειά σου. Όσο καλύτερα τη διαχειρίζεσαι, τόσο καλύτερα ζεις…” και κεντρικό ομιλητή τον συγγραφέα Στέφανο Ξενάκη, διοργανώνει ο ΣΕΜΑ στις 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Τρίτη και ώρα 4:00 μ.μ., στο Ίδρυμα Εικαστικών Τεχνών Β. & Μ. Θεοχαράκη (Café Merlin).

Σε έναν ιδιαίτερο χώρο και με φρέσκια διάθεση ο ΣΕΜΑ επιχειρεί μακριά από τα τετριμμένα, επιδιώκει να προκαλέσει τους συμμετέχοντες, να αναθεωρήσουν την καθημερινότητας τους, να εκτινάξουν την παραγωγικότητα τους, να ελαχιστοποιήσουν τον κόπο τους, να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τους πόρους τους και να ανακαλύψουν την σπάνια ομορφιά της εξέλιξης στη ζωή τους!

Ο εορτασμός των 30 χρόνων από την ίδρυση του ΣΕΜΑ, μας ανανεώνει και μας προκαλεί να ανοίξουμε ένα ακόμα νέο διαφορετικό “παράθυρο” στην καθημερινότητα των Μεσιτών Ασφαλίσεων. Ένα παράθυρο με “θέα” την αυτογνωσία, την αυτοκριτική, την στοχοθεσία, την βελτίωση επαγγελματική και προσωπική και εν τέλη την ευτυχία, διότι όπως σημειώνει και ο Στέφανος Ξενάκης “Επιτυχία είναι να έχεις αυτό που θέλεις. Ευτυχία όμως είναι να θέλεις αυτό που έχεις. Οι περισσότεροι στην Ευτυχία την πατάμε.

Η συγκεκριμένη εκδήλωση θα σας γεμίσει νέες ιδέες, θα σας ξεσηκώσει και θα έχετε την σπάνια ευκαιρία να απολαύσετε  “Το Δώρο” από τον ίδιο τον Στέφανο, που όπως τονίζει “είναι βγαλμένο από τη ζωή. Απ´ τη ζωή μου. Απ´ τη ζωή μας. Χωρίς πολλά λόγια, αλλά με πολλή αγάπη”.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]