ΣΕΜΑ: Αλλαγή στις επιτροπές – Νέες θέσεις για Αποστολοπούλου και Ζαφειρίου

Σε μερική αναδιάρθρωση ρόλων και αρμοδιοτήτων των Επιτροπών του προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ, ώστε να τις καταστήσει αποτελεσματικότερες.

Ειδικότερα, έκρινε σκόπιμη την αναβάθμιση του ρόλου της Επιτροπής Θεσμών, με μεταφορά των αρμοδιοτήτων της στο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου, το οποίο πλέον θα επιλαμβάνεται την ευθύνη διαχείρισης ανάλογων ζητημάτων, ενώ για θέματα που θα απαιτούν σχετική εξειδίκευση θα συγκροτείται, ad hoc, ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή μελών του ΣΕΜΑ που θα διαθέτουν γνώση και εμπειρία επί του αντικειμένου, προκειμένου να συνδράμουν στο έργο του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε κάθε περίπτωση το Διοικητικό Συμβούλιο θα έχει το συνολικό συντονισμό των θεσμικών παρεμβάσεων, ώστε να διασφαλίζεται η κεντρική διαχείριση των προβλεπόμενων διαδικασιών και η επίτευξη των τελικών στόχων.

Με αυτό τον τρόπο οι παρεμβάσεις του ΣΕΜΑ θα καταστούν πιο άμεσες, περισσότερο στοχευμένες, καθώς και ουσιαστικότερες.

Στο μεταξύ, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΕΜΑ αποφάσισε να αναθέσει την ευθύνη της Επιτροπής Διεθνών Σχέσεων από κοινού στην κ. Ηλέκτρα Αποστολοπούλου και τον κ. Γιώργο Ζαφειρίου, ο οποίος αναλαμβάνει και Υπεύθυνος Επικοινωνίας του ΣΕΜΑ.

Επικεφαλής της Επιτροπής Δεοντολογίας & Ανταγωνισμού παραμένει η Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου, κ. Ευγενία Καφφετζή και επικεφαλής της Επιτροπής Μελών & Υπεραξίας, καθώς και της Επιτροπής Εκδηλώσεων, ο κ. Μιχάλης Τζωρτζωρής.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]