Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος: «Με τη στήριξη όλων ο ΣΕΜΑ στη νέα εποχή»

Σε μια πολύ όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα σε ένα χώρο μόνο για τα Μέλη του ο ΣΕΜΑ έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα.

Η πρώτη εκδήλωση της Επετειακής Χρονιάς για τον ΣΕΜΑ ήταν αφιερωμένη στα μέλη του, τα οποία είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις, ιδέες και προτάσεις σχετικά με τις εξελίξεις στην Ασφαλιστική Αγορά και όχι μόνο.

«Είναι μια Εκδήλωση σύσφιξης των Σχέσεων των Μελών μας, μια Ευκαιρία να “ξαναγνωριστούμε”» δήλωσε ο Υπεύθυνος της Επιτροπής Μελών και Προστιθέμενης Αξίας και Μέλος του Δ.Σ. κος Μιχάλης Τζωρτζωρής και ευχήθηκε Καλή Χρονιά σχεδόν σε όλα τα Μέλη που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.

Στο σύντομο χαιρετισμό του προς τα μέλη του ΣΕΜΑ ο Πρόεδρος κος Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος χαρακτήρισε το 2018 ως μια χρονιά προκλήσεων αυξημένης έντασης στις διαδικασίες προσαρμογής στα νέα δεδομένα που φέρνουν οι Οδηγίες IDD και GDPR αλλά και μια χρονιά γιορτής αφού ο ΣΕΜΑ συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στα Ασφαλιστικά Δρώμενα και κάθε εκδήλωση θα περιέχει το μήνυμα του εορτασμού και της πολύτιμης συνεισφοράς των Μεσιτών Ασφαλίσεων στην Εθνική Οικονομία.

Τόνισε την ανάγκη ενίσχυσης της συλλογικής προσπάθειας του ΣΕΜΑ από το σύνολο των μελών του, ώστε άπαντες να συνδράμουν ενεργά και να στηρίξουν με όλες τις δυνάμεις τους κάθε πρωτοβουλία και εξέφρασε τη βεβαιότητά του ότι, η προσπάθειά αυτή θα ενταθεί στο διάστημα που ακολουθεί, με σκοπό την προάσπιση των επαγγελματικών συμφερόντων του κλάδου, αλλά και την ανάδειξη της σύγχρονης αντίληψης από την οποία διαπνέεται η διοίκηση του Συνδέσμου.

«Σας θέλουμε όλους δίπλα μας αρωγούς, ώστε να φέρουμε -ως οφείλουμε- το ΣΕΜΑ στη νέα εποχή, πιο ισχυρό θεσμικά και με μεγαλύτερη επιρροή στην ασφαλιστική αγορά» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γιάννης Ξηρογιαννόπουλος.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]