Τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών προσφέρουν ξανά στην κοινωνία ενόψει του εορτασμού της ημέρας ιδιωτικής ασφάλισης

Μία ξεχωριστή δράση προσφοράς στην κοινωνία μέσω του εθελοντισμού οργανώνει και φέτος ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιριών στο πλαίσιο της Ημέρας Ιδιωτικής Ασφάλισης.

Το Σάββατο, 12 Νοεμβρίου 2016 τα μέλη του Συνδέσμου θα βρίσκονται στο «Κέντρο της Γης» στο Οικολογικό Πάρκο «Αντώνη Τρίτση», για να ζήσουν ξανά την εμπειρία της συλλογικής κουζίνας, να μαγειρέψουν και να προσφέρουν 1.000 μερίδες φαγητό στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη.

Οι εθελοντές του Συνδέσμου με την καθοδήγηση της μη κερδοσκοπικής οργάνωσης για την ανάπτυξη της περιβαλλοντικής και κοινωνικής νοημοσύνης «ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΗ», θα προετοιμάσουν και θα συσκευάσουν το φαγητό, το οποίο θα διανεμηθεί σε ιδρύματα (εστίες αστέγων, συσσίτια, καταφύγια προσφύγων) από τους ίδιους τους εθελοντές σε συνεργασία με το «ΜΠΟΡΟΥΜΕ», μη κερδοσκοπική εταιρία κατά της σπατάλης του περισσευούμενου φαγητού.

Επιπρόσθετα, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου εκτιμώντας ότι η Ημέρα Ιδιωτικής Ασφάλισης είναι Ημέρα Προσφοράς αποφάσισε να εμπλουτίσει τον εορτασμό της, οργανώνοντας μια παράλληλη δράση,  κατά τη διάρκεια της οποίας θα συγκεντρωθούν και στη συνέχεια θα προσφερθούν αγαθά και είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες των Δομών Φιλοξενίας Λαυρίου και Σκαραμαγκά.

Χορηγοί της εκδήλωσης είναι οι Εταιρίες : “CARPENTER TURNER” – Πλατινένιος Χορηγός, και “AON BENFILED” & “MATRIX BROKERS  S.A.” – Χρυσοί Χορηγοί.

 Δείτε εδώ την πρόσκληση και αναλυτικές πληροφορίες της εκδήλωσης 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]