Εν απουσία των τοπικών φορέων της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης η επερχόμενη εκδήλωση της Ε.Α.Ε.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Με μεγάλη μας έκπληξη ενημερωθήκαμε μέσω κλαδικών ιστοσελίδων για την ενημερωτική εκδήλωση που θα λάβει χώρα στη Θεσσαλονίκη, με διοργανωτή την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος (Ε.Α.Ε.Ε.) και θέμα την «Ασφάλιση της Επιχείρησης».

Εκδηλώσεις ασφαλιστικού περιεχομένου που έχουν ως στόχο την ανάπτυξη του κλάδου είναι πάντα καλοδεχούμενες και αναγκαίες για τη Θεσσαλονίκη.

Δυστυχώς όμως η  Ε.Α.Ε.Ε. δεν έπραξε το προφανές. Δεν προσκάλεσε τους τοπικούς φορείς που εκπροσωπούν την ασφαλιστική διαμεσολάβηση στην πόλη μας και δε ζήτησε την παραχώρηση Αιγίδας ή έστω την υποστήριξη της εν λόγω εκδήλωσης από τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.), παραβλέποντας έτσι την σημασία του ιστορικού αυτού Συλλόγου της Συμπρωτεύουσας.

Σε μια εκδήλωση που έχει ως αντικείμενο την ασφάλιση επιχειρήσεων η παντελής αγνόηση των φορέων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών της Θεσσαλονίκης, εγείρει πολλά και  ποικίλα ερωτήματα για τη σκοπιμότητα αυτής της ενέργειας. Δημιουργεί δε έντονο, αλλά απολύτως δικαιολογημένο προβληματισμό για τους λόγους που οι τοπικοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές δεν προσκαλούνται από την Ε.Α.Ε.Ε. σε μια εκδήλωση για τις επιχειρηματικές ασφαλίσεις.

Ο Σ.Δ.Α.Ε. εκφράζει την έντονη δυσαρέσκεια του ως προς τον τρόπο αντιμετώπισης των επίσημων  φορέων διαμεσολάβησης της Θεσσαλονίκης.

Η στάση των διοργανωτών της εκδήλωσης δεν τιμά ούτε τον Σύνδεσμο Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών, αλλά ούτε και τα μέλη του.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

του Συνδέσμου Διαμεσολαβούντων Ασφαλιστικών Εργασιών (Σ.Δ.Α.Ε.)

Ο Πρόεδρος Αριστείδης Βασιλειάδης

Ο Γεν. Γραμματέας Σταύρος Αθανασιάδης

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]