ΣΥΑΕ: Δωρεάν παιδική θεατρική παράσταση «Ως την άκρη του ονείρου»

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΑΕ συνεχίζει την προσπάθεια τόνωσης του «ηθικού» μας επιλέγοντας για μια ακόμη φορά τα παιδιά, το καλύτερο ενισχυτικό διάθεσης! Όλα τα παιδιά των συναδέλφων είναι καλεσμένα:

την Κυριακή 16/02/2020 και ώρα 11.30 π.μ. (προσέλευση από 11:00)

Στο θέατρο Νέος Ακάδημος  (Ιπποκράτους 17 & Ακαδημίας)

Της Κέλλυς Σταμουλάκη

 «Ως την άκρη του ονείρου» μας θα ταξιδέψουμε με τις ιστορίες των ηρώων μας σε μία μαγική περιπέτεια γεμάτη, ανατροπές, έντονη διάδραση, ζωντανή μουσική, δράση, χιούμορ,  και απίστευτη τρυφερότητα.

 «Ως την άκρη του ονείρου» με ένα ταξίδι ενηλικίωσης που αποδεικνύει πως αν το θέλουμε μπορούμε να κατακτήσουμε τα όνειρά μας. Πως η πίστη και η ελπίδα είναι επιλογή και πως κάθε μικρό ή μεγάλο θαύμα, κάθε όνειρο και κάθε νίκη συντελείται χάρη σε ένα σπουδαίο αλλά απλό «κόλπο». Την αγάπη.

 «Ως την άκρη του ονείρου» με έναν Φύλακα Άγγελο… Μια ιστορία που αξίζει σε όσους τολμούν να ζήσουν… Να αναζητήσουν και να διεκδικήσουν…

 Μια παράσταση ρομαντική σε καιρούς αντι-ρομαντικούς, ιδεαλιστική σε καιρούς κυνικούς, μια παράσταση που μας στέλνει αισιόδοξα μηνύματα για τη διαφορετικότητα, τη φιλία, την αγάπη, την οικογένεια και μας θυμίζει την αναγκαιότητα να αγωνιστούμε, να μην το «βάζουμε ποτέ κάτω» για να ανακαλύψουμε τους φίλους, τους συντρόφους, τους συνταξιδιώτες μας… «Ως την άκρη του ονείρου».

Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 12/02/2020 & ώρα 15:00 μ.μ.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]