Ενημερωτική συγκέντρωση για τη Φερεγγυότητα και τη Χρηματοοικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών Επιχειρήσεων από ΣΕΣΑΕ & ΕΑΕΕ

Στο πλαίσιο της σειράς των δράσεων για την ενημέρωση των μελών του, ο Σύνδεσμος Εκπροσώπων και Στελεχών Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδος σε συνεργασία με την Ένωση Ασφαλιστικών Εταιριών Ελλάδος διοργανώνει συνάντηση με αντικείμενο τις πρόσφατα δημοσιευθείσες εκθέσεις για τη φερεγγυότητα και τη χρηματοοικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων (SFCR).

Σκοπός της επιμορφωτικής αυτής συνάντησης είναι η αποσαφήνιση και απλούστευση των όρων των εκθέσεων, ώστε τα στελέχη των ασφαλιστικών εταιριών να κατανοήσουν πλήρως και να αντιληφθούν με σαφήνεια το περιεχόμενο της ετήσιας έκθεσης για τη φερεγγυότητα και τη χρηματοοικονομική κατάσταση των ασφαλιστικών επιχειρήσεων.

Για την επίτευξη του συγκεκριμένου σκοπού, την παρουσίαση του θέματος έχουν αναλάβει οι εξειδικευμένοι στο θέμα αυτό κ.κ. Σπυρίδων Μπαρκούζος και Ιωάννης Πηταράς, Chief Risk Officers των Ασφαλιστικών Εταιριών «ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΤΙΚΗ» και «ΑΧΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ» αντίστοιχα και Μέλη της Επιτροπής Solvency II, Risk & Οικονομικών της Ε.Α.Ε.Ε.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Πέμπτη, 13 Ιουλίου 2017 και ώρα από 15:00’ μέχρι 17:00’, στα Γραφεία της Ε.Α.Ε.Ε. (Ξενοφώντος 10, 3ος όροφος, 105 57 Αθήνα).

 

 

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]