Τα αεροδρόμια του μέλλοντος!

Τις επόμενες δεκαετίες φαίνεται ότι θα αλλάξει εντελώς ο τρόπος που θα ταξιδεύουν αεροπορικώς οι επιβάτες .

Μιλώντας στο Παγκόσμιο Συνέδριο για την ασφάλεια των Αεροπορικών Μεταφορών (IATA), στη Βαρκελώνη, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Αεροδρομίων του Ντουμπάι Paul Griffiths μοιράστηκε το όραμά του για το μέλλον του σχεδιασμού αεροδρομίων. Ο Griffiths πιστεύει ότι εάν τα αεροδρόμια και οι αεροπορικές εταιρείες αρχίσουν να σκέφτονται σαν τις εταιρείες τεχνολογίας, τότε μπορούμε να απολαύσουμε μια πολύ βελτιωμένη εμπειρία αεροπορικών ταξιδιών.

Οι αεροπορικές εταιρείες και τα αεροδρόμια θέλουν σίγουρα, στο μέλλον, να απαλλαγούν από τα check-in, τις ουρές στα γκισέ και την πολυκοσμία στις εξόδους ελέγχου ασφαλείας. Γι αυτό το λόγο, νέα ταξιδιωτική εμπειρία θα προσφέρει στους επιβάτες τη δυνατότητα να να παραλαμβάνουν τις αποσκευές τους στο σπίτι ή στο ξενοδοχείο και να παραδίδονται ξανά στο μέρος του προορισμού τους.

Οι επιβάτες στο μέλλον, δε θα χρειάζεται να σταματούν για τη σάρωση των αποσκευών τους ή να αφαιρούν παπούτσια και ζώνες, καθώς η προηγμένη τεχνολογία ελέγχου θα εξασφαλίζει την ασφάλειά τους. Παράλληλα, οι ταυτότητες των επιβατών θα μπορούσαν να επιβεβαιώνονται με τη χρήση βιομετρικής εξέτασης χωρίς να απαιτείται η υποβολή εγγράφων ασφαλείας.

Πηγή: airnews.gr

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]