Συνεργασία TOKIO MARINE GROUP & CROMAR INSURANCE GROUP

Η Cromar, ενόψει της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου από την Ευρωπαϊκή Ένωση και θέλοντας να προσφέρει στους πελάτες της μια ομαλή διαδικασία μετάβασης, συνεργάζεται από 1/7/2019 για την παροχή ασφαλιστικών προϊόντων Marine Insurance με την Tokio Marine Europe SA, ασφαλιστική εταιρία που ανήκει στο Tokio Marine Group.

Η ασφαλιστική εταιρία Tokio Marine Europe SA εποπτεύεται από την Κεντρική Τράπεζα του Λουξεμβούργου, τηρεί όλους τους κανόνες συμμόρφωσης με το Solvency II και φέρει υψηλή αξιολόγηση AA- (πολύ ισχυρή) από το Οίκο Αξιολόγησης Standard & Poor’s.

Η Cromar διατηρούσε μια επιτυχημένη συνεργασία 20 ετών με το συνδικάτο Tokio Marine Kiln της αγοράς των Lloyds, το οποίο ανήκει στο Tokio Marine Group. Με την νέα συνεργασία της με την Tokio Marine Europe SA, θα συνεχίσει να προσφέρει στους ασφαλισμένους προϊόντα υψηλής αξιοπιστίας & φερεγγυότητας με ανταγωνιστικό κόστος και τις ίδιες διαδικασίες ασφάλισης.
Το Cromar Insurance Group πλέον είναι Coverholder (ανταποκριτής) της Tokio Marine Europe SA για την παροχή ασφαλιστικών προϊόντων Marine Insurance.

Το Cromar Insurance Group περιλαμβάνει την εταιρία Μεσιτών Ασφαλίσεων Cromar Insurance Brokers Ltd και την εταιρία Ασφαλιστικής Πρακτόρευσης Cromar Underwriting Agency S.A.
H ασφαλιστική κάλυψη από 1/7/2019 θα παρέχεται από την Tokio Marine Europe SA.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email
Share on print

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]