Συνεργασία Insurance Innovation και sofokleousin.gr στην παροχή εκπαιδευτικών υπηρεσιών

Η Insurance Innovation και το sofokleousin.gr προχωρούν σε μία καινοτόμα συνεργασία με σκοπό την διοργάνωση και διεξαγωγή εξειδικευμένων οικονομικών διαδικτυακών σεμιναρίων με θεματολογία που σχετίζεται με το marketing, την οικονομία, θέματα ψυχολογίας κλπ.

Η Insurance Innovation (www.insuranceinnovation.gr) είναι μία δυναμικά αναπτυσσόμενη εταιρεία παροχής υπηρεσιών ενημέρωσης και εκπαίδευσης που εδώ και 5 χρόνια δραστηριοποιείται στο χώρο της Ιδιωτικής Ασφάλισης.  Διαχειρίζεται τις κλαδικές ιστοσελίδες insuranceforum.gr (δημοσιογραφική ιστοσελίδα) και insurancewebinars.gr  (εκπαιδευτική ιστοσελίδα) και διοργανώνει ημερίδες, συνέδρια, σεμινάρια και webinars.

Από το 2014 και έπειτα διεξάγει τα διαδικτυακά σεμινάρια για τον ασφαλιστικό κλάδο σε συνεργασία με το Ελληνικό Ινστιτούτο Ασφαλιστικών Σπουδών.

Με τη νέα αυτή συνεργασία με το sofokleousin.gr, επεκτείνει τις εκπαιδευτικές της δραστηριότητες προς το ευρύ καταναλωτικό και επιχειρηματικό κοινό με μία σειρά διαδικτυακών σεμιναρίων, που σκοπό έχουν την ενημέρωση και την εκπαίδευση στελεχών και επιχειρηματιών.

Το Sofokleousin.gr θα δώσει τη δυνατότητα στους χιλιάδες αναγνώστες του πέραν της καθημερινής έγκυρης ενημέρωσης που τους παρέχει, να παρακολουθούν εξαιρετικά ενδιαφέροντα διαδικτυακά σεμινάρια (webinars) με ένα ιδιαίτερα χαμηλό κόστος το οποίο θα περιλαμβάνει βεβαίωση συμμετοχής και όλες τις σημειώσεις του σεμιναρίου.

Από πλευράς του ο κ. Αριστείδης Βασιλειάδης, Γενικός Διευθυντής της Insurance Innovation αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα αλλά και στην προστιθέμενη αξία που δίδουν τα εν λόγω διαδικτυακά σεμινάρια στον κάθε ελεύθερο επαγγελματία. Επίσης αναφέρθηκε στην ευκολία παρακολούθησης ενός διαδικτυακού σεμιναρίου δεδομένου ότι ο κάθε συμμετέχοντας μπορεί εύκολα και απλά να παρακολουθήσει το webinar της επιλογής του από το σπίτι ή το γραφείο του.

Την ικανοποίησή του για τη συνεργασία εξέφρασε ο κ. Χαράλαμπος Νιάκας, Γενικός Διευθυντής του SofokleousIn.gr, επισημαίνοντας ότι εναρμονίζεται με τον στόχο του site, να παρέχει στους αναγνώστες του πληροφορίες και «εργαλεία» χρήσιμα στις επαγγελματικές τους δραστηριότητες και στη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων.

Τις επόμενες ημέρες θα ενημερωθείτε για το πρώτο εξαιρετικά ενδιαφέρον webinar της Insurance Innovation και του Sofokleousin.gr με αναλυτικές πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο εγγραφής και παρακολούθησής του.

 

Διαβάστε αναλυτικές πληροφορίες για τα webinars από το παρακάτω link.

http://www.insurancewebinars.gr/pagetab2/

Εγγραφείτε στην σελίδα μας στο facebook για να ενημερώνεστε για το αναλυτικό πρόγραμμα των webinars αλλά και για να παρακολουθείτε εκπαιδευτικά videos και παρουσιάσεις.

https://www.facebook.com/businesswebinarss/

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας :

Insurance Innovation

Μητροπόλεως 14, Θεσσαλονίκη

Τηλ. 2315 311 282, 2312 201 003

sales@insuranceinnovation.gr

Sofokleousin.gr

Σκουλενίου 4, Αθήνα

Τηλ. 210 3225 778

info@sofokleousin.gr

 

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]