Συνεργασία Generali Hellas & dacadoo -Ψηφιακές εφαρμογές στις ασφάλειες υγείας

Τη νέα συνεργασία της με την dacadoo, μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον κόσμο στον τομέα των ψηφιακών εφαρμογών υγείας και insurtech με έδρα την Ζυρίχη, ανακοίνωσε η Generali Hellas. Η σύμπραξη των δύο εταιρειών επισφραγίστηκε με την πρόσφατη επίσκεψη στελεχών της dacadoo στην Αθήνα.

Στόχος της νέα συνεργασίας είναι να παρέχει μία καινοτόμο, νέα προσέγγιση στην προαγωγή της καλής υγείας και της ευεξίας, μέσα από μία ολοκληρωμένη και επιστημονικά κατοχυρωμένη ψηφιακή εφαρμογή. Το ψηφιακό αυτό εργαλείο θα παρέχει πληροφορίες και συμβουλευτική στους ασφαλισμένους, βοηθώντας τους να υιοθετήσουν ή και να διατηρήσουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και ενθαρρύνοντάς τους να διαχειριστούν πιο αποτελεσματικά την υγεία και την ευζωία τους.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που πραγματοποιήθηκε, στα γραφεία της Generali, στην Αθήνα τα στελέχη της εταιρείας είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τις προοπτικές της αξιοποίησης της ψηφιακής τεχνολογίας και της τηλεματικής στον ασφαλιστικό κλάδο.

Όπως σημείωσε o Peter Ohnemus, πρόεδρος και CEO της dacadoo: «Με τη διαδεδομένη χρήση των wearables και των ψηφιακών εφαρμογών που συνδέονται με την υγεία και το ευ ζην, οι χρήστες έχουν πλέον πρόσβαση σε σημαντικά δεδομένα, που σχετίζονται με την καθημερινότητά τους και επηρεάζουν άμεσα την υγεία τους. Ωστόσο, αυτό που είναι ακόμη πιο σημαντικό είναι η ερμηνεία αυτών των δεδομένων, ώστε να μπορούν να αξιοποιηθούν για να βελτιώσουν την καθημερινή ζωή των ανθρώπων».

Η χρήση της ψηφιακής τεχνολογίας και της τηλεματικής στον κλάδο της ασφάλισης αποτελεί μία καινοτόμο αλλαγή, αφού μετατοπίζει την εστίαση της ασφάλισης από την αντιμετώπιση του κινδύνου στην πρόληψη και την προαγωγή της καλής υγείας. Όπως τονίζει ο Πάνος Δημητρίου, CEO της Generali Hellas: «Χάρη στην ψηφιακή τεχνολογία και τα telematics, ο ασφαλιστικός κλάδος έχει πλέον ένα μοναδικό εργαλείο για να πετύχει την ουσιαστική του αποστολή, που δεν είναι άλλη από το να βοηθήσει τους ασφαλισμένους να είναι πιο ασφαλείς και πιο υγιείς».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Όμιλος Generali έχει αναπτύξει μια σειρά από συνεργασίες με νεοφυείς επιχειρήσεις και εταιρείες υψηλής τεχνολογίας και έντασης γνώσης για τη δημιουργία smart & simple ασφαλιστικών λύσεων για τους πελάτες του. Για την επιτυχή εφαρμογή αυτής της στρατηγικής, η Generali Hellas προχωρά δυναμικά με όραμα για το μέλλον, επενδύοντας σε συμπράξεις που θα παρέχουν καινοτόμες λύσεις τόσο στους Συνεργάτες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές όσο και στους ασφαλισμένους, και θα κάνουν την ασφάλιση πιο προσιτή και ελκυστική στο ευρύ κοινό.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]