Συνέντευξη της κας Άννας Νικηφορίδου Υποψήφιας Συμβούλου ΕΕΘ με τον Συνδυασμό «ισχυρό επιμελητήριο» του Μιχάλη Ζορπίδη, στον FOCUS FM 103,6

  • Γιατί είσαι Υποψήφια στις επικείμενες εκλογές του ΕΕΘ και συγκεκριμένα με τον Συνδυασμό “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” του Μιχάλη Ζορπίδη?

Οι εκλογές του Επιμελητηρίου είναι μια πολύ ιδιαίτερη διαδικασία, καθώς δίνει την δυνατότητα στους ελεύθερους επαγγελματίας και επιχειρηματίες να εκφράσουν μια καθαρή άποψη για τις δουλειές τους και τις επιχειρήσεις τους.

‘Οσοι με γνωρίζουν καλά,ξέρουν πως έχω πάθος με την δουλειά μου!
Για αυτό το λόγο, αποφάσισα να ζητήσω το βήμα, για να μιλήσω και να προτείνω ιδέες που μπορούν πραγματικά να αλλάξουν τη δουλειά μας και να τρέξουμε όλοι μαζί με μια διαφορετική γρήγορη ταχύτητα, όπως συμβαίνει άλλωστε αυτή τη στιγμή, σε πολλές χωρές της Ευρώπης.
Για να απαντήσω όμως και στο δεύτερο ερώτημα που τέθηκε, θεωρώ πως ο Μιχάλης Ζορπίδης τα τελευταία χρόνια, βρίσκεται στην κατεύθυνση που ανέφερα παραπάνω. Δηλαδή, Καινοτομία, Τεχνολογία, Σύστημα και Ταχύτητα στις Επιχειρήσεις μας. Και η Ελλάδα έχει να προσφέρει πολλά από αυτά!

  • Τι μπορεί να προσφέρει να πετύχει ένας Σύμβουλος του ΕΕΘ?

Είναι γεγονός ότι οι εκλογές στις 2,3 και 4 /12 δεν είναι εκλογές που θα αναδείξουν βουλευτές, βουλευτικά σχήματα,κυβερνητικά σχήματα..
Είναι εκλογές που θα αναδείξουν ανθρώπους που τους δίνεται η δυνατότητα να μιλήσουν και να προτείνουν πράγματα για τις επιχειρήσεις τους και τον επιχειρηματικό κλάδο γενικότερα, σε ζητήματα όπως είναι:

  1. Η φοροδοτική ικανότητα και υποχρέωση των επιχειρήσεων αντίστοιχα.
  2. Η καθημερινή εκπαίδευση που μπορεί να παρέχει το Επιμελητήριο πρός τους επιχειρηματίες στις προκλήσεις της νέας αγοράς.
  3. Και τέλος, η παροχή συμβουλών από σωστά καταρτισμένα άτομα. Δυστυχώς, την τελευταία 8 ετία, η αγορά δοκιμάζεται από άτομα τα οποία παρέχουν συμβουλές, χωρίς όμως να έχουν καταρτιστεί κατάλληλα, ακόμα και στο κλάδο μου, όπου η συμβουλή του Ασφαλιστικού Συμβούλου είναι το Α και το Ω. Τα τελευταία 11 χρόνια, ως Ασφαλιστικός- Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος, προσπαθώ να καταρτίζομαι καθημερινά για να συμβουλεύω σωστά και υπεύθυνα, τους ανθρώπους που με εμπιστεύονται. Όπως καταλαβαίνεται, είναι Αρχή μου!
  • Πότε και που είναι οι Εκλογές του ΕΕΘ?

Καταρχήν,να προσκαλέσουμε όλους τους ελεύθερους επαγγελματίες στην εκδήλωση του Συνδυασμού “ΙΣΧΥΡΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ” του Μιχάλη Ζορπίδη, τη Δευτέρα 27/11 στις 20.00, στο Συνεδριακό Κέντρο Ι.Βελλίδης, για να γνωρίσουν τις θέσεις και τους Υποψήφιους του Συνδυασμού.
Και στη συνέχεια, να τους καλέσουμε στην κάλπη στις 2,3 και 4 /12, στη Δ.Ε.Θ. στο περίπτερο 10, γιατί η κάθε παρουσία αποτελεί ενεργή συμμετοχή και μόνο έτσι, όλοι μαζί, μπορούμε να φτάσουμε σε επαγγελματική επιτυχία, προσωπικά και συνολικά. Και ιδιαιτέρα σήμερα που τα προβλήματα των επαγγελματιών είναι περισσότερα από ποτέ, καλούμαστε να δώσουμε μια άνιση μάχη με την οικονομική κρίση και τις απαιτήσεις των νέων δεδομένων, για αυτό και εγώ λοιπόν, αποφάσισα να ζητήσω την εμπιστοσύνη σας, ώστε να συμβάλλω προς αυτή την κατεύθυνση, μαχόμενη η ίδια ως ασφαλιστικός σύμβουλος και ελεύθερος επαγγελματίας.

Η Άννα Νικηφορίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1986. Είναι Απόφοιτος Λογιστικής και δραστηριοποιούμαι στην Ασφαλιστική Αγορά, ως Ελεύθερος Επαγγελματίας, με την ιδιότητα του Ασφαλιστικού – Χρηματοοικονομικού Συμβούλου από το 2006. Έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων διεθνούς αναγνώρισης που αφορούν το κλάδο της Ασφαλιστικής Διαμεσολάβησης με ενδεικτικότερα το “MDRT” (Million Dollar Round Table) το 2010 και το “A festival of Financial Planning” στο Birmingham της Αγγλίας το 2017. Είναι αρραβωνιασμένη και ζει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες

[adrotate banner="18"]
[adrotate banner="5"]
[adrotate banner="6"]

Πρόσφατα Άρθρα

Follow Us

[et_bloom_inline optin_id="optin_3"]